Βρετανία και Εσθονία «βλέπει» στην κορυφή της φετινής Γιουροβίζιον γραφείο στοιχημάτων
Τη Βρετανία και την Εσθονία «βλέπει» ως φαβορί στο διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον το βρετανικό γραφείο στοιχημάτων Γουίλιαμ Χιλ. Το γνωστό γραφείο δίνει στα τραγούδια των δύο χωρών πιθανότητες 6/1. Ακολουθεί η Σουηδία με πιθανότητες 7/1.
38
Τη Βρετανία και την Εσθονία «βλέπει» ως φαβορί στο διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον το βρετανικό γραφείο στοιχημάτων Γουίλιαμ Χιλ. Συγκεκριμένα, το γνωστό γραφείο στοιχημάτων δίνει στα τραγούδια των δύο χωρών πιθανότητες 6/1. Αμέσως μετά ακολουθεί η Σουηδία με πιθανότητες 7/1.
Ο διαγωνισμός θα γίνει στο Ταλίν, την πρωτεύουσα της Εσθονίας, στις 25 Μαΐου.
Τη Βρετανία εκπροσωπεί η 20χρονη Τζέσικα Γκάρλικ με το τραγούδι Come Back. Εκπρόσωπος του γραφείο στοιχημάτων δήλωσε στο BBC ότι η δημοτικότητα του τραγουδιού της Αγγλίας οφείλεται μάλλον στην καλλιτεχνική αξία του και όχι στο γεγονός ότι η ερμηνεύτριά του έγινε γνωστή μέσα από τηλεπαιχνίδι της τηλεόρασης, το Pop Idol.
Στη λίστα των πιθανών νικητών ακολουθεί το Βέλγιο με πιθανότητες 8/1 και η Γαλλία, η Ισπανία και η Γερμανία με 10/1. Θυμίζουμε ότι η Ελλάδα συμμετέχει με τον Μιχάλη Ρακιντζή και το τραγούδι S.A.G.A.P.O.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ζέλσον ενόψει Λεβερκούζν: «Τελικός για εμάς το παιχνίδι – Να κάνουμε χαρούμενους τους οπαδούς μας»
- «Η μέρα που παντρεύτηκα τον Σαλμάν Ρούσντι και πέθανε η καλύτερή μου φίλη» – Η τραγωδία της Ρέιτσελ Ελίζα Γκρίφιθς
- Live streaming: Η συνέντευξη Τύπου του Μεντιλίμπαρ για το παιχνίδι με τη Λεβερκούζεν
- Φίλος του Άρη Betsson έβαλε σουτ από το κέντρο του γηπέδου και κέρδισε 2.000€
- Όταν η καινοτομία χτυπά σε τοίχο: Βανδαλισμοί ακινητοποίησαν τα ηλεκτρικά ποδήλατα στο Αιγάλεω
- Η Μαρία Καρυστιανού θέλει να γυρίσει τις γυναίκες πενήντα χρόνια πίσω




