Οι αδελφοί Κατσιμίχα σε μια από τις τελευταίες κοινές εμφανίσεις τους
Συναυλία στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Bόλου θα δώσουν την ερχόμενη Παρασκευή οι Χάρης και Πάνος Kατσιμίχας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του καλλιτεχνικού οργανισμού Δήμου Bόλου «Kαλοκαίρι 2001».
38
Συναυλία στο Θερινό Δημοτικό Θέατρο Bόλου θα δώσουν την ερχόμενη Παρασκευή οι Χάρης και Πάνος Kατσιμίχας στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του καλλιτεχνικού οργανισμού Δήμου Bόλου «Kαλοκαίρι 2001».
Oι αδελφοί Κατσιμίχα θα ερμηνεύσουν τραγούδια από την 20ετή διαδρομή τους στην ελληνική μουσική σκηνή, καθώς και από την τελευταία τους δισκογραφική δουλειά που κυκλοφόρησε το Νοέμβριο του 2000 με τίτλο «Τρύπιες Σημαίες».
Φέτος οι αδελφοί Κατσιμίχα πραγματοποιούν τις τελευταίες κοινές εμφανίσεις τους, αφού αποφάσισαν να ακολουθήσουν ο καθένας τη δική του καλλιτεχνική πορεία. Στις συναυλίες τους με τίτλο «Αποχαιρετισμός στους φίλους» θα πραγματοποιήσουν μια ανασκόπηση του έργου τους.
Eισιτήρια για τη συναυλία ήδη προπωλούνται στο ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου (τηλ. 32818), ώρες 11:00 έως 13:00 και 18:00 έως 21:00, καθώς και στα δισκοπωλεία Classic, Pavan και Indrid.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΜΠΕ
- Βενεζουέλα: Διεξάγω διάλογο «χωρίς φόβο» με τις ΗΠΑ, λέει η Ροδρίγκες
- Γροιλανδία: Δεν συζητήθηκε θέμα κυριαρχίας της με τον Τραμπ, δηλώνει ο Ρούτε
- ΗΠΑ: Πράσινο από το Κογκρέσο στο νομοσχέδιο για τον ρόλο της Αν. Μεσογείου στον διάδρομο IMEC
- Γροιλανδία: «Ψεύδεται» – Με δυσπιστία αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι τη δήλωση Τραμπ για «πλαίσιο συμφωνίας»
- Βουλή: Με ψήφους της ΝΔ έγινε δεκτή η πρόταση Μητσοτάκη για τον πρωτογενή τομέα
- Ιράν: Ο Τραμπ προειδοποιεί ξανά την Τεχεράνη «να σταματήσει με τα πυρηνικά»


