
Η Κρουζ Αζούλ πέρασε στον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες
Η Κρουζ Αζούλ θα είναι η αντίπαλος της Μπόκα Τζούνιορς στον τελικό του Κυπέλλου Λιμπερταδόρες, μετά την ισοπαλία 3-3 που απέσπασε στην Αργεντινή από τη Ροζάριο Σεντράλ.
75
Η Κρουζ Αζούλ θα είναι η αντίπαλος της Μπόκα Τζούνιορς στον τελικό του Κυπέλλου Λιμπερταδόρες, μετά την ισοπαλία 3-3 που απέσπασε στην Αργεντινή από τη Ροζάριο Σεντράλ.
Η Κρουζ Αζούλ, που είναι η πρώτη ομάδα από το Μεξικό που θα δώσει το «παρών» στον τελικό της κορυφαίας διοργάνωσης για τη Νότιο Αμερική, πήρε την πρόκριση χάρη στη νίκη της με 2-0 στον πρώτο αγώνα στην έδρα της.
Η Κρουζ Αζούλ άνοιξε το σκορ μόλις στο 7ο λεπτό, με τον Αλμάγκερ. Η Ροζάριο αντέδρασε και λίγο πριν από τη λήξη του ημιχρόνου βρέθηκε μπροστά στο σκορ, με τα τέρματα των Πίτσι (38΄, πέναλτι) και Μακερατέζι (42΄). Στο 44ο λεπτό, ο Αντομάιτις ισοφάρισε σε 2-2 για τους Μεξικανούς, σκορ με το οποίο οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.
Στην επανάληψη, οι γηπεδούχοι πήραν και πάλι το προβάδισμα, χάρη στο γκολ του Μακερατέζι στο 67΄, όμως η Κρουζ Αζούλ φρόντισε να… τους κόψει την όρεξη για κάτι παραπάνω, καθώς ο Μεξικανός διεθνής Χουάν Φρανσίσκο Παλένσια ισοφάρισε σε 3-3 με τη συμπλήρωση των 90 λεπτών της αναμέτρησης, στέλνοντας την ομάδα του, με συνολικό σκορ 5-3, στον τελικό.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ιράν: Καταγγέλλει στον ΟΗΕ τη «σοβαρή παραβίαση της εθνικής κυριαρχίας του» από τις ΗΠΑ
- «Στο γήπεδο» του Ιράν «βρίσκεται η μπάλα», δηλώνει ο Βανς
- Ειρηνικός Ωκεανός: 2 νεκροί σε νέα δολοφονική επίθεση των ΗΠΑ κατά ταχύπλοου
- Ο Βανς υποδεικνύει στον πάπα Λέοντα να ασχολείται με πνευματικά και «ηθικά ζητήματα»
- Ουγγαρία: «Λυπάται» ο Βανς για την ήττα Ορμπαν – Θα «συνεργαστούν πολύ καλά» με τον Μαγιάρ
- Ιράν: Δεν πρέπει να ξαναρχίσουν οι εχθροπραξίες, τονίζει ο Λαβρόφ στον Αραγτσί



