
Πρώτη και για τον Τάρλατς στο ΝΒΑ, αλλά το Σικάγο έχασε από την ομάδα του Μπάιρον Σκοτ
Η 12λεπτη συμμετοχή του Ντράγκαν Τάρλατς στον αγώνα των Σικάγο Μπουλς με τους Νιου Τζέρσι Νετς δεν στάθηκε ικανή να βοηθήσει τους Μπουλς να φτάσουν στη νίκη. Ο Στέφον Μάρμπουρι οδήγησε τους φιλοξενούμενους σε νίκη 92-82, με τον Τάρλατς να πραγματοποιεί την πρώτη του εμφάνιση σε επίσημο αγώνα του ΝΒΑ και να μένει στους τρεις πόντους.
63
Η 12λεπτη συμμετοχή του Ντράγκαν Τάρλατς στον αγώνα των Σικάγο Μπουλς με τους Νιου Τζέρσι Νετς δεν στάθηκε ικανή να βοηθήσει τους Μπουλς να φτάσουν στη νίκη. Ο Στέφον Μάρμπουρι οδήγησε τους φιλοξενούμενους σε νίκη 92-82, με τον Τάρλατς να πραγματοποιεί την πρώτη του εμφάνιση σε επίσημο αγώνα του ΝΒΑ και να μένει στους τρεις πόντους.
Ήταν η πρώτη νίκη του πρώην παίκτη του Παναθηναϊκού, Μπάιρον Σκοτ, ως πρώτου προπονητή στο ΝΒΑ. Ο άνθρωπος που βοήθησε την ελληνική ομάδα να πάρει τα πρωτεία στην Ελλάδα, την περίοδο 1997-98, ανέλαβε το δύσκολο έργο να οδηγήσει στην ανάκαμψη τη συνήθως άτυχη τα τελευταία χρόνια ομάδα του Νιου Τζέρσι και στη Γιουνάιτεντ Σέντερ Αρίνα είχε αρωγό τον Στέφον Μάρμπουρι.
Πέτυχε 33 πόντους και έδωσε το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα στον Σκοτ, ο οποίος μετά τον αγώνα τηλεφώνησε στον Πατ Ράιλι, προπονητή του Μαϊάμι, ο οποίος έφτασε τις 1.000 νίκες στην καριέρα του.
«Του άφησα μήνυμα λέγοντάς του πως πλέον υπολείπομαι 999 νίκες από την επίδοσή του!»
Ο Τάρλατς πέτυχε τρεις πόντους για το Σικάγο με 3/4 ελεύθερες βολές και 0/3 δίποντα. Μάζεψε όμως πέντε ριμπάουντ (4-1) και έκανε ένα λάθος. Πρώτος σκόρερ του Σικάγο ήταν πάλι ο Έλτον Μπραντ, που σημείωσε 20 πόντους και πήρε 11 ριμπάουντ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press
- Απάντηση του προέδρου της Κούβας στις νέες κυρώσεις των ΗΠΑ εναντίον του και μελών της οικογένειας Κάστρο
- Βολιβία: Οι ΗΠΑ υπόσχονται στήριξη στον δεξιό πρόεδρο – Μαζικές κινητοποιήσεις με αίτημα την παραίτησή του
- Μεξικό: 4 αποκεφαλισμένα πτώματα βρέθηκαν μέσα σε αυτοκίνητο πίσω από το κτίριο του κοινοβουλίου της Γκερέρο
- Ο Στάρμερ καλεί τον Μασκ να σταματήσει να παρεμβαίνει στην πολιτική του Ηνωμένου Βασιλείου
- Νίγηρας: 49 άνθρωποι πέθαναν από δίψα στην έρημο αφού έπαθε βλάβη το φορτηγό που τους μετέφερε
- Καναδάς: Ο πρωθυπουργός Κάρνεϊ σχεδιάζει μια συμμαχία χωρών που θα αντισταθούν στην προέλαση των μεγάλων της ΑΙ


