
Ασημένιο μετάλλιο η Σαμαριτάκη, το πρώτο για την Ελλάδα στους Παρολυμπιακούς
Εξαιρετική ήταν η εμφάνιση της Ελένης Σαμαριτάκη στους Παρολυμπιακούς Αγώνες που διεξάγονται στο Σίδνεϊ. Η Ελληνίδα αθλήτρια ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου με το ασημένιο μετάλλιο στο στήθος, για τη 2η θέση που κατέκτησε στα 400μ.
75
Εξαιρετική ήταν η εμφάνιση της Ελένης Σαμαριτάκη στους Παρολυμπιακούς Αγώνες που διεξάγονται στο Σίδνεϊ. Η Ελληνίδα αθλήτρια ανέβηκε στο δεύτερο σκαλί του βάθρου με το ασημένιο μετάλλιο στο στήθος, για τη 2η θέση που κατέκτησε στα 400μ.
Ο χρόνος της Ελληνίδας πρωταθλήτριας ήταν 1:20.68. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε η Βρετανίδα Καρολάιν Ίνες με 1:16.65, επίδοση που αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ της κατηγορίας. «Χάλκινη» ήταν η Γου Τσουν Λάι από το Χονγκ Κονγκ.
Το ασημένιο της Ελένης Σαμαριτάκη ήταν και το πρώτο μετάλλιο για την Ελλάδα στους Αγώνες της Παρολυμπιάδας στο Σίδνεϊ.
Πολύ καλή ήταν και η εμφάνιση του Κώστα Γασπαρίδη, ο οποίος πήρε την 5η θέση στα 1.500μ.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Βολιβία: Οι ΗΠΑ υπόσχονται στήριξη στον δεξιό πρόεδρο – Μαζικές κινητοποιήσεις με αίτημα την παραίτησή του
- Μεξικό: 4 αποκεφαλισμένα πτώματα βρέθηκαν μέσα σε αυτοκίνητο πίσω από το κτίριο του κοινοβουλίου της Γκερέρο
- Ο Στάρμερ καλεί τον Μασκ να σταματήσει να παρεμβαίνει στην πολιτική του Ηνωμένου Βασιλείου
- Νίγηρας: 49 άνθρωποι πέθαναν από δίψα στην έρημο αφού έπαθε βλάβη το φορτηγό που τους μετέφερε
- Καναδάς: Ο πρωθυπουργός Κάρνεϊ σχεδιάζει μια συμμαχία χωρών που θα αντισταθούν στην προέλαση των μεγάλων της ΑΙ
- Ιράν: Δεν χρειάζεται συμφωνία για να πάρει το απεμπλουτισμένο ουράνιο, λέει ο Τραμπ


