26

Ο Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς δεν έχασε το… θάρρος του μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, καθώς και ο ίδιος αναγνωρίζει το ανέτοιμο της ομάδας του.

«Ήταν απλά μία ήττα. Πήγαμε χάλια σε όλους τους τομείς. Είχαμε πολύ κακά ποσοστά και δεν λειτούργησε τίποτα καλά. Είμαστε όμως έμπειρη ομάδα και έχουμε χρόνο μπροστά μας για να διορθώσουμε τις όποιες ατέλειές μας. Ήταν απλώς ένας αγώνας» υποστήριξε ο Γιουγκοσλάβος προπονητής.


«Εκμεταλλευτήκαμε τον καλό ρυθμό μας και φτάσαμε στη νίκη» δήλωσε ο τεχνικός της ΤΣΣΚΑ Βαλερί Τιχονένκο.


Εν τω μεταξύ, ο Τζεντίλε έφυγε με σουβενίρ από τη Ρωσία, καθώς χτύπησε στα δύο του δάχτυλα, χωρίς όμως ο τραυματισμός του να είναι πολύ σοβαρός.


Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι ο Σεργκέι Πανόφ εξασφάλισε τη συμμετοχή του στον αγώνα δύο ώρες πριν από το παιχνίδι, όταν πήρε την άδεια από τη FIBA.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ