
Πέρασε ο πονοκέφαλος του Αναστασιάδη με το ΧαλκιάΠροπονήθηκε την Τρίτη
Τελικά, με τον Κώστα Χαλκιά στην αποστολή του φιλοξενεί την Τετάρτη στο Ολυμπιακό Στάδιο ο Παναθηναϊκός το Αμβούργο στην τέταρτη αγωνιστική του πέμπτου ομίλου του Champions League (21:45 Mega).
57
Τελικά, με τον Κώστα Χαλκιά στην αποστολή του φιλοξενεί την Τετάρτη στο Ολυμπιακό Στάδιο ο Παναθηναϊκός το Αμβούργο στην τέταρτη αγωνιστική του πέμπτου ομίλου του Champions League (21:45 Mega).
Ο τερματοφύλακας των «πρασίνων» έβγαλε το πρόγραμμα στην απογευματινή προπόνηση της Τρίτης, χωρίς να αισθανθεί ενοχλήσεις στους κοιλιακούς, και έτσι ο Αγγελος Αναστασιάδης έχει έναν «πονοκέφαλο» λιγότερο, εν όψει του τέταρτου αγώνα για το Champions League.
Όλα, πάντως, αναμένεται ότι θα ξεκαθαρίσουν την τελευταία στιγμή και λίγα λεπτά προτού ξεκινήσει το παιχνίδι, όταν θα ανακοινώσει και ο τεχνικός των δευτεραθλητών Ελλάδας την ενδεκάδα του Παναθηναϊκού.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ο Στάρμερ καλεί τον Μασκ να σταματήσει να παρεμβαίνει στην πολιτική του Ηνωμένου Βασιλείου
- Νίγηρας: 49 άνθρωποι πέθαναν από δίψα στην έρημο αφού έπαθε βλάβη το φορτηγό που τους μετέφερε
- Καναδάς: Ο πρωθυπουργός Κάρνεϊ σχεδιάζει μια συμμαχία χωρών που θα αντισταθούν στην προέλαση των μεγάλων της ΑΙ
- Ιράν: Δεν χρειάζεται συμφωνία για να πάρει το απεμπλουτισμένο ουράνιο, λέει ο Τραμπ
- Συνάντηση της Περιφέρειας Αττικής και μελών της Ιεράς Συνόδου
- Νέες κυρώσεις για την Κούβα, τον πρόεδρο Ντίαζ-Κανέλ και την οικογένεια Κάστρο



