
Κορεάτης το χρυσό στο ξίφος ασκήσεως
Σε αναμετρήσεις... ντέρμπι κρίθηκαν τα μετάλλια στο ξίφος ασκήσεως ανδρών, με τον Κορεάτη Κιμ Γουνγκ Χο να πανηγυρίζει περισσότερο.
75
Σε αναμετρήσεις… ντέρμπι κρίθηκαν τα μετάλλια στο ξίφος ασκήσεως ανδρών, με τον Κορεάτη Κιμ Γουνγκ Χο να πανηγυρίζει περισσότερο.
Αντίπαλός του στο μεγάλο τελικό ήταν ο Γερμανός Ραλφ Μπίρστοφ. Ο Κορεάτης ξιφομάχος είχε στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα το προβάδισμα, χωρίς, ωστόσο, να καταφέρει να πάρει ποτέ διαφορά μεγαλύτερη των δύο πόντων.
Ο Γερμανός αθλητής ισοφάρισε αρκετές φορές, ούτε μία όμως δεν μπόρεσε να περάσει μπροστά. Το τελικό 15-14 αντικατοπτρίζει πλήρως την εικόνα της μονομαχίας, με τον Κιμ Γουνγκ Χο να κερδίζει το χρυσό μετάλλιο και τον Ραλφ Μπίρστοφ να αρκείται στο ασημένιο.
Σκληρός ήταν και ο αγώνας για το χάλκινο μετάλλιο ανάμεσα στο Ρώσο Ντμίτρι Τσεβτσένκο και στο Γάλλο Ζαν Νοέλ Φεραρί, ο οποίος κρίθηκε στον έναν πόντο, με τον Τσεβτσένκο να κερδίζει 15-14 και να κατακτά το μετάλλιο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καθηγήτρια ψυχιατρικής στο Χάρβαρντ για Τραμπ: Το πρόβλημα δεν είναι πολιτικό, αλλά ψυχιατρικό
- «Κίτρινη κάρτα» στα τρένα της Hellenic Train
- «Ένας ολόκληρος πολιτισμός θα πεθάνει απόψε»: Ο Τραμπ δοκιμάζει τα όρια της επικίνδυνης ρητορικής της εξουσίας
- Πώς θα εφαρμοστεί ο «κόφτης» των social media
- Ρωσία: Συνέλαβαν γνωστό ερευνητή δημοσιογράφο, μεταδίδουν κρατικά ΜΜΕ
- Ο Ισημερινός απειλεί την Κολομβία με τελωνειακούς δασμούς 100%


