63

Οποιος επιχειρούσε να ξεγράψει τους Νιου Γιορκ Νικς από τη μάχη για την πρόκριση στον τελικό του ΝΒΑ διαψεύστηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά. Οπως πέρυσι δεν τους υπολόγιζαν και κατόρθωσαν, σε πείσμα των προγνωστικών, να φτάσουν στον τελικό, έτσι και φέτος δείχνουν ότι είναι ακόμη πολύ σκληροί για να πεθάνουν. Τα ξημερώματα της Τρίτης ισοφάρισαν τη σειρά με την Ιντιάνα σε 2-2 νίκες, με 91-89, αν και είχαν βρεθεί να χάνουν με 2-0.

Κορυφαίος της Νέας Υόρκης ήταν και πάλι ο Λάρι Τζόνσον που με 25 πόντους, απόρροια της απόλυτης ευστοχίας του στα σουτ τριών πόντων (5/5), οδήγησε την ομάδα του Tζεφ Bαν Γκάντι στο 2-2.


Οι Νικς βέβαια έπαιξαν με τη φωτιά, καθώς το παιχνίδι κρίθηκε σχεδόν στην τελευταία επίθεση, ενώ στο ημίχρονο οι γηπεδούχοι είχαν οικοδομήσει διαφορά 17 πόντων, 57-40.


Ο Ρέτζι Μίλερ με 24 πόντους έπειτα από μπαράζ τριπόντων (5/13) και ο Τζέιλεν Ρόουζ με 18 πόντους ήταν οι πρώτοι σκόρερ των Πέισερς.


Η ομάδα του Λάρι Μπερντ, όμως, εξακολουθεί να έχει το προβάδισμα για την πρόκριση στους τελικούς του ΝΒΑ, αφού έχει το πλεονέκτημα έδρας στη σειρά των τελικών της ανατολικής περιφέρειας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,Associated Press