
Τενίστας της χρονιάς ο Αγκάσι
Ο Αντρέ Αγκάσι αναδείχθηκε αθλητής του ΑΤP Tour για το έτος 1999, βάζοντας έτσι τέλος στην εξάχρονη κυριαρχία του Πιτ Σάμπρας. Ο 29χρονος Αμερικανός κατέχει την πρώτη θέση στην κατάταξη με 252 βαθμούς, ενώ τον ακολουθεί ο Ρώσος Ευγένι Καφέλνικοφ με 224 πόντους.
26
Ο Αντρέ Αγκάσι αναδείχθηκε αθλητής του ΑΤP Tour για το έτος 1999, βάζοντας έτσι τέλος στην εξάχρονη κυριαρχία του Πιτ Σάμπρας.
Ο 29χρονος Αμερικανός κατέχει την πρώτη θέση στην κατάταξη με 252 βαθμούς, ενώ τον ακολουθεί ο Ρώσος Ευγένι Καφέλνικοφ με 224 πόντους.
Στο διπλό, τον τίτλο του καλύτερου ζευγαριού κατέκτησαν για πρώτη φορά οι Μπουπάτι – Πάες από την Ινδία.
Ο Νικολά Λαπεντί από το Εκουαδόρ πήρε τον τίτλο του αθλητή με τη μεγαλύτερη πρόοδο, αφού από τη θέση 92, στην οποία βρισκόταν το 1998, σήμερα κατέχει την όγδοη.
Τέλος, ο 20χρονος Ισπανός Χουάν Κάρλος Φερέρο κατέκτησε τον τίτλο του καλύτερου νέου αθλητή.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Champions League: Παίκτης της σεζόν ο Κβαρατσχέλια (pic)
- Η Oura παρουσιάζει το μικρότερο «έξυπνο δαχτυλίδι» στον κόσμο με νέες λειτουργίες υγείας
- Γιορτή σήμερα 1 Ιουνίου – Ποιοι γιορτάζουν | Εορτολόγιο
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 01.06.2026]
- «Μια βαρετή ομάδα»: «Κράξιμο» του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην Άρσεναλ μετά τον τελικό
- Εκλάπη η μπανάνα του Μαουρίτσιο Κατελάν – Μήπως φαγώθηκε;


