
Η ελευθερία απόψεων συστατικό της ελληνικής δημοκρατίας
Δεν πρέπει να επιβληθούν κυρώσεις στον προπονητή της Παναχαϊκής, Νίκο Αλέφαντο διεμήνυσε το βράδυ της Δευτέρας στον υφυπουργό αθλητισμού Ανδρέα Φούρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος.
26
Δεν πρέπει να επιβληθούν κυρώσεις στον προπονητή της Παναχαϊκής, Νίκο Αλέφαντο διεμήνυσε το βράδυ της Δευτέρας στον υφυπουργό αθλητισμού Ανδρέα Φούρα, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος.
Ο Φούρας ήλθε σε επαφή με τον Κ.Στεφανόπουλο προκειμένου να τον ενημερώσει για τις δηλώσεις του προπονητή της Παναχαϊκής μετά τον αγώνα με τον Ιωνικό, και να του επισημάνει πως δεν πρόκειται να τις αφήσει να περάσουν δίχως συνέπειες.
Πληροφορίες, μάλιστα, έφεραν το Φούρα να απαιτεί από την ΠΑΕ Παναχαϊκή την απόλυση του Νίκου Αλέφαντου μετά τα όσα προσβλητικά υποστήριξε κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Η ελευθερία άποψης είναι συστατικό στοιχείο της ελληνικής δημοκρατίας και κάθε Ελληνας πολίτης μπορεί να διατυπώνει ελεύθερα τις απόψεις του είπε στον Ανδρέα Φούρα ο Κωστής Στεφανόπουλος.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Πετρέλαιο: Ανοίγουν με άνοδο οι αγορές και οι τιμές για το WTI και το Brent ξεπερνούν τα 110 δολάρια το βαρέλι
- Νιγηρία: Τουλάχιστον 17 νεκροί σε επίθεση ενόπλων
- ΗΠΑ: Σφοδρές αντιδράσεις για το «παραλήρημα» του Τραμπ – «Αντισταθείτε στην τρέλα του»
- Σπάθας: «Οι λεπτομέρειες στο γκολ του Γιαζίτσι που ακυρώθηκε» (vid)
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: «Θεσμική σκευωρία»
- Βρετανοί νέοι και άνεργοι ψάχνουν λύση στον στρατό


