Μετά την έκτακτη συνεδρίαση της Euroleague στην Βαρκελώνη, αποφασίστηκε η αύξηση των συμμετεχόντων ομάδων από 16 σε 18.
Στην σύσκεψη των μετόχων, η απόφαση ήταν ομόφωνη υπέρ των αλλαγών, με Γαλλία και Γερμανία να αποκτούν από μια wild card.
Βιλερμπάν (Γαλλία) και Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία), εξασφάλισαν τις δύο wild cards, κλειδώνοντας έτσι την συμμετοχή τους στην διοργάνωση για την αγωνιστική σεζόν 2019-20.
Η επίσημη έγκριση της συγκεκριμένης απόφασης θα παρθεί στην επόμενη συνέλευση της Euroleague.
Στη Σερβία και στην Ιταλία μιλούν για… ανατροπή στην υπόθεση του Άλεκ Πίτερς με την Αρμάνι – Πώς μπορεί να συγκριθεί η περίπτωση του Αμερικανού με τον Μιλουτίνοφ.
Η τεχνολογία των Μουντιάλ και των Ολυμπιακών Αγώνων μετακομίζει στα δημόσια γήπεδα και στα πάρκα του Πεκίνου, σε μια αθλητική βιομηχανία που στοχεύει στα 970 δισ. δολάρια.