
Τέμπη: «Ελπίζω σε μία δίκαιη δίκη – Ο γιος μου ζει στο σκοτάδι» λέει ο πατέρας του Γεράσιμου
«Εύχομαι να αποδοθούν οι ευθύνες χωρίς να γλιτώσει κανένας, για να δικαιωθούν οι 57 που τόσο βίαια έφυγαν στα Τέμπη και όσοι μπαινοβγαίνουν σε χειρουργεία και ψυχιατρεία» είπε ο Διονύσης Γεωργιάδης
Μέσα σε τεταμένο κλίμα για τις συνθήκες της δίκης για τα Τέμπη ξεκίνησε η διαδικασία των νομιμοποιήσεων στην αίθουσα «Γαιόπολις», με αρκετούς συνηγόρους των διαδίκων να επισημαίνουν ότι πρέπει να τηρούνται οι προϋποθέσεις μίας δίκαιης δίκης και επομένως να εξασφαλιστεί η δημοσιότητα, τόσο με την παρουσία δημοσιογράφων όσο και ακροατηρίου όπως προβλέπεται σε κάθε δίκη.
«Τρία χρόνια περιμέναμε αυτή τη μέρα, όπως και όλες οι οικογένειες», δήλωσε ο Διονύσης Γεωργιάδης, πατέρας του Γεράσιμου, ο οποίος όπως πρόσθεσε «είναι σε πολύ βαριά κατάσταση και δεν επικοινωνεί με το περιβάλλον, αλλά τυγχάνει μιας άριστης νοσηλείας με μια τεράστια ομάδα γιατρών και με την αγάπη όλων».
«Ο Γεράσιμος δύο χιλιόμετρα από εδώ μέρα μέρα δίνει τεράστια μάχη με φρικτούς πόνους»
Τέμπη: Πολύ βαριά η κατάσταση του Γεράσιμου
Ακολούθως, τόνισε: «Χαίρομαι πολύ που άρχισε η δίκη για να δικαιωθούν αυτοί οι 57 που τόσο βίαια έφυγαν, αλλά όχι μόνο αυτοί που ταξίδεψαν στον ουρανό. Και ο Γεράσιμος που δύο χιλιόμετρα από εδώ μέρα μέρα δίνει τεράστια μάχη με φρικτούς πόνους, με ένα παιδί που ζει στο σκοτάδι τελείως άδικα, και με τα άλλα τα παιδιά όμως που μπαινοβγαίνουν στα χειρουργεία μέρα μέρα και κανένας δεν μιλάει γι’ αυτά, και στα ψυχιατρεία και παντού».
Υπενθυμίζεται ότι ο Γεράσιμος είναι ο μοναδικός επιζών του πρώτου βαγονιού της επιβατικής αμαξοστοιχίας που συγκρούστηκε με την εμπορική στα Τέμπη. Τραυματίστηκε βαρύτατα, έχει νοσηλευτεί σε εξειδικευμένα κέντρα του εξωτερικού, επέστρεψε στην Ελλάδα και νοσηλεύεται σε ιδιωτικό θεραπευτήριο στη Λάρισα, αλλά ακόμα δεν έχει ανακτήσει τις αισθήσεις του, με τους δικούς του να ελπίζουν σε ένα θαύμα.
Ο κ. Γεωργιάδης πρόσθεσε ότι εύχεται να γίνει μια δίκαια δίκη και να αποδοθούν οι ευθύνες που πρέπει, «χωρίς να γλιτώσει κανένας». «Ελπίζω ότι θα γίνει μια δίκαια δίκη, δεν είναι δικαστής αλλά ελπίζω ότι θα υπάρξει δικαίωση», συμπλήρωσε.
Ερωτηθείς για την κατάσταση που επικρατεί μέσα στην αίθουσα, η κ. Γεωργιάδης είπε ότι «γι’ αυτά υπάρχουν οι δικηγόροι, πιστεύω ότι θα κάνουν αυτό που πρέπει και οι δικαστές και οι δικηγόροι».
- Ο Ζελένσκι δήλωσε ότι ο αγωγός Ντρούζμπα θα επαναλειτουργήσει – Μόλις ήρε το βέτο ο Όρμπαν για το δάνειο
- Greece Tax Evasion Soars, Auto Repair Shops Lead
- Κεφαλονιά: «Έχασα τη ζωή μου όλη, είχαν σχέδιο να την εξαφανίσουν, να πάθουν ότι της έκαναν» – Συγκλονίζει η μητέρα της Μυρτούς
- Οxford Economics: Η αγορά εργασίας της Ευρωζώνης θα αντέξει, αλλά το τίμημα θα είναι επώδυνο
- Θρίλερ στην Κρήτη: Βρέθηκε νεκρός ο πρώην σύντροφος της 43χρονης που αγνοείται
- Το Netflix ενδιαφέρεται να κάνει τη ζωή του Σέρχιο Κόκε ταινία



