
Σε απόγνωση η Οσάκα – Σκέφτεται ακόμα και την απόσυρση
Απογοητευμένη η Ναόμι Οσάκα για τις φετινές της εμφανίσεις - «Δεν θα μείνω στο tour αν είναι να χάνω κάθε φορά στον 1ο γύρο».
Δύσκολη η φετινή σεζόν για τη Ναόμι Οσάκα, η οποία μετά από 9 αγώνες έχει ρεκόρ 5/4, με κορυφαία πορεία τους «16» του Indian Wells, όπου ηττήθηκε από την Αρίνα Σαμπαλένκα με 2-0. Αυτή την εβδομάδα η τενίστρια από την Ιαπωνία αγωνίστηκε στο τουρνουά του Μαϊάμι, όπου ηττήθηκε στον πρώτο γύρο από την Τάλια Γκίμπσον με 2-0 σετ.
Μια απογοητευτική εμφάνιση από το άλλοτε Νο. 1 της παγκόσμιας κατάταξης και νυν Νο. 15 στον κόσμο, που σε νέες δηλώσεις του άφησε ανοιχτό ακόμα και το ενδεχόμενο να αποσυρθεί από την ενεργό δράση.
«Δεν θα παίξω στο Τσάρλστον. Ελπίζω να μπορέσω να παίξω στη Μαδρίτη, στη Ρώμη και προφανώς στο Ρολάν Γκαρός. Αλλά δεν θα μείνω άλλο στο tour αν είναι να χάνω κάθε φορά στον 1ο γύρο», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: Θέλω «να παίζω και νιώθω πως ξέρω τι πρέπει να κάνω για να γίνω ξανά μια πολύ καλή παίκτρια, όμως είναι πολύ δύσκολο να το κάνω. Η κόρη μου είναι πολύ σημαντική για μένα και θέλω να είμαι η καλύτερη μητέρα που μπορώ να είμαι», ανέφερε η Οσάκα.
Υπενθυμίζουμε ότι η Ναόμι Οσάκα στο παρελθόν είχε αποχωρήσει από το τουρ για ένα μεγάλο χρονικό διάστημα για ψυχολογικούς λόγους, ενώ από το 2023 έως το 2024 είχε λείψει για αρκετούς μήνες, λόγω εγκυμοσύνης. Από τότε που γύρισε προσπαθεί να επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο και να κατακτήσει τον 5ο τίτλο της σε επίπεδο Grand Slam, αλλά ακόμα δεν τα έχει καταφέρει, έχοντας ως καλύτερη πορεία της τα ημιτελικά του US Open του 2025.
- Ψηφιακοί νομάδες: Το τέλος του ονείρου και η σκληρή επιστροφή στην πόλη
- H φημολογούμενη συμφωνία των Κιμ Καρντάσιαν και Ρέι Τζέι
- Ολυμπιακός – Ολυμπιακός Κερατσινίου 35-17: Άνετη νίκη με κορυφαία την Ωρολογά
- Δέκα τρισ. δολάρια – Ζημιές αστρονομικού κόστους προκάλεσαν οι εκπομπές άνθρακα των ΗΠΑ από το 1995
- Καιρός: Κακοκαιρία με καταιγίδες και θυελλώδεις ανέμους – Εν αναμονή έκτακτου δελτίου επικίνδυνων καιρικών φαινομένων
- Παλαιστίνιοι σε απόγνωση: Η μάχη για επιβίωση στη Γάζα όσο τα βλέμματα του πλανήτη είναι στραμμένα στο Ιράν


