Τι θα δούμε στο νέο επεισόδιο της σειράς Η γη της ελιάς
Η κόντρα ανάμεσα στη Βασιλική και τον Στέφανο συνεχίζεται σε έντονους ρυθμούς και η Μαλένα κρυφακούει έναν από τους καβγάδες τους. Ο Στέφανος αναγκάζεται να πει τη μισή αλήθεια στη μικρή, η οποία δηλώνει έτοιμη να τον ακολουθήσει κι ας μην έχει καταλάβει που θα πάνε. Η Αιμιλία ανεβάζει πυρετό κι ο Κωνσταντίνος αναγκάζεται να ακυρώσει το ραντεβού του με την Φρύνη, δημιουργώντας της υποψίες ότι μπορεί τελικά να μη χωρίσει. Η Μαρουσώ ερευνά την ύποπτη εξαφάνιση του Ορέστη, ενώ η Αλεξάνδρα αρχίζει να υποψιάζεται ότι υπήρχε άλλη γυναίκα στη ζωή του.
Η παρεξήγηση ανάμεσα στον Πότη και τη Μυρτώ συνεχίζεται, με το μπέρδεμα να μεγαλώνει. Ο Παυλής, με σύμμαχο τον Μανώλη, αποφασίζει να εκδικηθεί αυτούς που κακοποίησαν τη Δάφνη. Η δίκη της Ασπασίας συνεχίζεται, με τον Παρασκευά και τον Κουράκο να καταθέτουν. Η Μαργαρίτα ετοιμάζεται να κατέβει στην Κρήτη για να συμπαρασταθεί στην Αλεξάνδρα, ενώ εκείνη μαθαίνει ότι ο Ορέστης της είχε πει ένα μεγάλο ψέμα.
Μιχάλης, ο Στέφανος Μιχαήλ Στον ρόλο της Κούλας, η Χριστιάνα Αρτεμίου Τζον, ο Απόστολος Γκλέτσος Συμβολαιογράφος, ο Μάξιμος Μουμούρης
Και οι: Στέλα Φυρογένη Βάσια Παναγοπούλου Μάριος Αθανασίου
Φιλική συμμετοχή, Άντζελα Γκερέκου Στον ρόλο της Μαργαρίτας, η Λυδία Κονιόρδου Αλεξάνδρα, η Πέμη Ζούνη Στέφανος, ο Αντρέας Γεωργίου Guest star, Μάρω Κοντού
Εκτέλεση Παραγωγής: MAKE IT PRODUCTIONS Παραγωγή: ALTER EGO MEDIA S.A. – MEGA
Από την Πέμπτη 23 Απριλίου, το Δημοτικό Θέατρο Πειραιά κάνει μια βουτιά στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο, με το έργο «Tζένη Τζένη - Ένα ηλιόλουστο Ρέκβιεμ»