
ΠΑΟΚ – ΑΕΚ 71-88: Επιβλητική η «Ένωση», απέκτησε προβάδισμα για την 3η θέση (vid)
Νίκη τριάδας για την ΑΕΚ, κέρδισε με επιβλητικό τρόπο τον ΠΑΟΚ στην Πυλαία (88-71), Αυτή ήταν η δωδέκατη σερί νίκη για την Ένωση σε όλες τις διοργανώσεις, που είχε κορυφαίο τον Νάναλι με 22 πόντους.
Δεν σταματάει πουθενά το «τρένο» του Ντράγκαν Σάκοτα! Αν και είχε σημαντικές απουσίες, με τους Φλιώνη, Κατσίβελη να είναι νοκ-άουτ, η ΑΕΚ (13-4)«πάτησε» τον ΠΑΟΚ (11-5) με 88-71 στο «Παλατάκι» για τη 19η αγωνιστική του πρωταθλήματος και έχει πλέον τον πρώτο λόγο για την τρίτη θέση στην κανονική περίοδο της GBL.
Αυτή ήταν η δωδέκατη σερί νίκη για την Ένωση σε όλες τις διοργανώσεις, με τον Νάναλι να είναι και πάλι ο κορυφαίος. Ο Αμερικανός γκαρντ είχε 22 πόντους με 3 ριμπάουντ και 3 ασίστ ενώ ο πρώην «ασπρόμαυρος» Μπάρτλεϊ σταμάτησε στους 18 πόντους με 5 ριμπάουντ και 4 ασίστ. Για τον ΠΑΟΚ ο Ταϊρί είχε 16 πόντους και ο Μέλβιν 15.
Με Λεκαβίτσιους και Γκρέι η ΑΕΚ ξεκίνησε καλά το ματς (7-10, 3′), αλλά με Κόνιαρη και Άλεν ο ΠΑΟΚ πήρε προβάδισμα στο τέλος της πρώτης περιόδου με 21-14. Η Ένωση μπήκε μεταμορφωμένη στο δεύτερο δεκάλεπτο όπου με ένα 11-0 βρέθηκε μπροστά με +4 (21-25, 13′). Με καλάθι του Νάναλι προηγήθηκε ακόμη και με +6 (31-37, 18′), για να κλείσει το ημίχρονο στο 35-37.
Στην τρίτη περίοδο οι δύο ομάδες πήγαιναν μαζί μέχρι το 52-51 στο 27′. Στο τελευταίο τρίλεπτο η ΑΕΚ… πάτησε γκάζι, ξέφυγε με +7 (55-62, 30′) και δεν κοίταξε ξανά πίσω. Με σερί καλάθια του Μπράουντ έφτασε στο +15 (65-80, 37′) και ουσιαστικά «καθάρισε» το παιχνίδι παίρνοντας εύκολα τη νίκη με 88-71.
Τα δεκάλεπτα: 21-14, 35-37, 55-62, 71-88
- Ο Κιάνου Ριβς ζητά επιείκεια για τον σκηνοθέτη που κινδυνεύει με 10ετή φυλάκιση για απάτη εκατομμυρίων
- Water Polo League: Η «Χρυσή Βίβλος» στις γυναίκες – Τα 16 πρωταθλήματα έφτασε ο Ολυμπιακός
- Φωτιά σε υπόγειο καταστήματος στο Κολωνάκι
- Τροχαίο με ανατροπή αυτοκινήτου στην πλατεία Κολιάτσου – Απεγκλωβίστηκε ο οδηγός
- Ο Φουρνιέ του τελικού…
- Φορτούνης: «Απίστευτη η χαρά που γύρισα στην οικογένειά μου, να περιμένει πολλά ο κόσμος»




