Με Νότιγχαμ Φόρεστ ή Βικτόρια Πλζεν ο Παναθηναϊκός – Με ποιον θα παίξει ο ΠΑΟΚ
Με Νότιγχαμ Φόρεστ ή Βικτόρια Πλζεν ο Παναθηναϊκός, με Θέλτα ή Ερυθρός Αστέρας ο ΠΑΟΚ στα playoffs του Europa League.
Με μεγάλο ενδιαφέρον ως το τελευταίο σφύριγμα ολοκληρώθηκε η τελευταία αγωνιστική της League Phase του Europa League, με τον Παναθηναϊκό να τερματίζει στην 20η θέση και τον ΠΑΟΚ στη 17η.
Και οι δυο ομάδες συγκέντρωσαν από 12 βαθμούς. Ο ΠΑΟΚ όμως είχε καλύτερο goal average. Τι τους περιμένει τώρα στην αυριανή κλήρωση της Νιόν; Τον Παναθηναϊκό, το δίπολο Νότιγχαμ Φόρεστ η Βικτόρια Πλζεν και τον ΠΑΟΚ, το δίδυμο Ερυθρός Αστέρας ή Θέλτα.
Η κλήρωση του Europa League θα γίνει μετά απο αυτή του Champions League (13:00), εκεί όπου ο Ολυμπιακός περιμένει τα δικά του μαντάτα ανάμεσα σε Αταλάντα και Λεβερκούζεν. Τα ματς των playoffs του Europa League είναι προγραμματισμένα για 19 και 26 Φλεβάρη με τις ελληνικές ομάδες να δίνουν -ελέω κατάταξης- τα πρώτα «εντός».
- Η Μόσχα ανακοίνωσε ότι κατέστρεψε 113 ουκρανικά drones – Πυρκαγιά σε διυλιστήριο πετρελαίου
- Στην Τούμπα με τη Θέλτα ο ΠΑΟΚ και στο ΟΑΚΑ με την Πλζεν ο Παναθηναϊκός
- Χρήστος Δάντης: Το σοβαρό χειρουργείο στο χέρι του – Πότε επιστρέφει στις εμφανίσεις του
- Άνοιξε η πλατφόρμα για τη ρύθμιση των δανείων σε Ελβετικό φράγκο
- Ρέτσος: «Είμαστε μεγάλη ομάδα και θα πάμε στη Γερμανία για την πρόκριση»
- Συνεχίζεται για τρίτη ημέρα η απεργία των ταξί στην Αττική – Πορεία προς το Μέγαρο Μαξίμου