Αυτοκίνητο με μητέρα και κόρη έπεσε σε ποτάμι στην Κέρκυρα
Δύο γυναίκες επέβαιναν σε όχημα στην Κέρκυρα, ώσπου κάτω από άγνωστες συνθήκες εξετράπη της πορείας του και έπεσαν σε ποτάμι στην Κέρκυρα από ύψος 7 μέτρων.
Συναγερμός σήμανε στην περιοχή Κουραμάδες στην Κέρκυρα, όταν ένα αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν μια μητέρα με την κόρη της εξετράπη της πορείας του και έπεσε σε ποτάμι από ύψος 7 μέτρων. Οι δύο γυναίκες εγκλωβίστηκαν μετά την πτώση και χρειάστηκε η συνδρομή της πυροσβεστικής η οποία κατέφθασε με δύο οχήματα, ώστε να μπορέσουν να απεγκλωβιστούν.
Τα ασθενοφόρα μετέφεραν τις δύο γυναίκες στο νοσοκομείο, ενώ τα νέα ήταν πολύ δυσάρεστα.
Δραματικές στιγμές στην Κέρκυρα για μια οικογένεια
Άμεσα μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της συνοδηγού. Η συνοδηγός ήταν 75 περίπου ετών σύμφωνα με τα τοπικά μέσα, ενώ η οδηγός που σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες είναι η κόρη της περίπου 48 νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση.
Ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά περισσότερα στοιχεία σε σχέση με τις συνθήκες του δυστυχήματος που οδήγησαν στη μοιραία πτώση από τη γέφυρα.
Η στιγμή της διακομιδής στο νοσοκομείο Κέρκυρας
- Τεχνητή Νοημοσύνη: Πώς ο φόβος αλλάζει τον επαγγελματικό προσανατολισμό των νέων
- Σάο Πάουλο: Διακοπή συνεργασίας με γιατρό μετά από καταγγελία για παράτυπη χρήση «στυλό αδυνατίσματος»
- Ακυβέρνητο δεξαμενόπλοιο λόγω μπλακ άουτ νότια της Σκύρου
- Ακίνητα: Νέος «ΕΝΦΙΑ» για ιδιοκτήτες ακινήτων – Ποιοι επιβαρύνονται, πότε και πόσο θα κληθούν να πληρώσουν
- Η Ferrari βάζει όρια σε Χάμιλτον και Λεκλέρ
- Ευλογιά προβάτων: Καταγγελία κτηνοτρόφου για τα νεκρά ζώα – «Έλεγαν ότι τα αποτέφρωσαν όμως έκαναν μπάζωμα αλά Τέμπη»



