Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Οι Πειραιώτες μειώνουν σε 2-1 με πέναλτι του Ελ Κααμπί (vid)
Ο Ολυμπιακός μειώνει σε 2-1 απέναντι στη Μπαρτσελόνα χάρη σε πέναλτι του Ελ Κααμπί στο 53′ με πέναλτι. Στη φάση ακυρώθηκε γκολ του Μαροκινού για να δοθεί η εσχάτη των ποινών.
Με το ξεκίνημα του δεύτερου μέρους ο Ολυμπιακός μπήκε ξανά στο παιχνίδι απέναντι στην Μπαρτσελόνα με μία «τρελή» φάση.
Στο 49′ ο Ελ Κααμπί σκόραρε με κεφαλιά από σέντρα του Ποντένσε, αλλά το γκολ ακυρώθηκε και μέσω VAR δόθηκε πέναλτι για χέρι του Έρικ Γκαρθία πριν το γκολ.
Όπως φάνηκε στη συνέχεια, ο Ποντένσε ήταν εκτεθειμένος, άρα το γκολ του Ελ Κααμπί δεν θα μετρούσε. Γι’ αυτό η φάση γύρισε πίσω και δόθηκε πέναλτι το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Ελ Κααμπί για το 2-1 στο 53′.
Δείτε το γκολ του Ελ Κααμπί για το 2-1
- Είναι τα παπουτσάκια απαραίτητα να τα φορούν τα σκυλάκια; – Η χρησιμότητά τους
- Φαραντούρης μετά τη διαγραφή του: «Ο ΣΥΡΙΖΑ επέλεξε να μην συνοδοιπορήσουμε» – Τι είπε για το κόμμα Καρυστιανού
- Daily skincare guide: Τι θα χρειαστείς για να δουλέψει πραγματικά
- Peaky Blinders, Bridgerton και Σαρλίζ Θερόν: Όλα όσα έρχονται στο Netflix μέσα στο 2026 σε ένα τρέιλερ
- Ηλεία: Τρόμος για οδηγό – Ανεμοστρόβιλος αναποδογύρισε αυτοκίνητο εν κινήσει
- Νέα σενάρια από την Αργεντινή: «Αυτή είναι η τελική πρόταση του Παναθηναϊκού για Αντίνο»

