
Σε δύο τηλεδιασκέψεις για την Ουκρανία θα συμμετάσχει ο Μητσοτάκης
Οι διαδικτυακές συσκέψεις θα πραγματοποιηθεί στον απόηχο των χθεσινών συναντήσεων του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ με τον Ουκρανό πρόεδρο και τους Ευρωπαίους ηγέτες
Σε δύο τηλεδιασκέψεις για το Ουκρανικό θα συμμετάσχει σήμερα, Τρίτη 19 Αυγούστου, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Οι διαδικτυακές συσκέψεις θα πραγματοποιηθεί στον απόηχο των χθεσινών συναντήσεων του προέδρου των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ με τον Ουκρανό πρόεδρο και με τους ηγέτες της Γαλλίας, της Γερμανίας, της Μεγάλης Βρετανίας, της Ιταλίας, της Φινλανδίας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του ΝΑΤΟ.
Με τους ηγέτες του ΕΛΚ και με τους Ευρωπαίους ηγέτες
Αρχικώς ο πρωθυπουργός, στις 12:30, θα συμμετάσχει σε τηλεδιάσκεψη των ηγετών του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για την Ουκρανία.
Ακολούθως, στις 14:00, ο κ. Μητσοτάκης θα συμμετάσχει στην τηλεδιάσκεψη των Ευρωπαίων ηγετών που συγκάλεσε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου Αντόνιο Κόστα για ενημέρωση και αποτίμηση των χθεσινών συναντήσεων για την Ουκρανία στην Ουάσιγκτον.
- Ποιοι πάνε ταμείο μέχρι τέλος Ιουνίου – Τα επιδόματα που πληρώνονται
- «Μανιακός ο Τραμπ, καταστρέφει ό,τι όμορφο υπάρχει», λέει ο Ρίτσαρντ Γκιρ
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 22 άνθρωποι σκοτώθηκαν μετά από σφοδρή μαζική ρωσική επίθεση
- Παναθηναϊκός: Σε ξενοδοχείο θα διαμείνουν «πράσινοι» κατά τη διάρκεια των τελικών
- Εμμανουήλ Καραλής: Φήμες για γάμο με την Αναστασία Μαγαλιού, ο Τεντόγλου και οι βέρες του Ντουπλάντις
- Πόλο: Δείτε την απονομή του πρωταθλήματος στις γυναίκες του Ολυμπιακού (vids)


