Σημαντικές μεταγραφές έρχονται στη Ρόμα. Οι «πρωτευουσιάνοι» βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση δύο πολύ δυνατών μεταγραφών στα εξτρέμ, με τους Τζέιντον Σάντσο και Λέον Μπέιλι να ετοιμάζουν βαλίτσες για Ιταλία.
Ο Σάντσο, δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ρούμπεν Αμορίμ και αναμένεται να υπογράψει το συμβόλαιο που του προσέφερε η Ρόμα, με τις αποδοχές του να μειώνονται συγκριτικά με αυτές που λάμβανε στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
Πόσα χρήματα θα στοιχίσει ο Σάντσο
Οι «κόκκινοι διάβολοι» θα εισπράξουν το ποσό των 23 εκατομμυρίων ευρώ από τους «τζαλορόσι» για τη μεταγραφή του Άγγλου. Σημαντική προσθήκη για την ομάδα του Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι είναι και αυτή του Λέον Μπέιλι.
Αξίζει να σημειωθεί πως ο Τζαμαϊκανός μεσοεπιθετικός, απέρριψε την πρόταση της Μπεσίκτας, καθώς είχε προτεραιότητα τη Ρόμα, η οποία θα τον αποκτήσει από την Άστον Βίλα με μορφή δανεισμού, ενώ στη συμφωνία θα υπάρχει και υποχρεωτική οψιόν αγοράς.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.
Ο Ολυμπιακός έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα νοκ-άουτ του Champions League και το Football Meets Data έκανε γνωστούς τους πιθανούς αντιπάλους του αν τελείωνε σήμερα η League Phase και ποιον θα βρει στον δρόμο του αν τελικά προκριθεί.
Ο τεχνικός του Άγιαξ, Φρεντ Γκριμ μετά τη νίκη επί της Βιγιαρεάλ κλήθηκε να μιλήσει για την επόμενη μάχη της ομάδας του στο Champions League, απέναντι στον Ολυμπιακό.
Ο 50χρονος Νταβίντ Κορδόν Μέσα έχασε τη ζωή του στο σιδηροδρομικό δυστύχημα στην Ισπανία – Είχε παρακολουθήσει από κοντά την αναμέτρηση της Χετάφε που έπαιζε ο γιος του.