Ασταμάτητος ήταν ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί στο διάστημα που αγωνίστηκε στο φιλικό του Ολυμπιακού με την Ντεν Χάαγκ. Ο Μαροκινός πέτυχε χατ τρικ, δείχνοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και όταν αντικαταστάθηκε γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς της ομάδας.
Στο 65′ ο Ελ Κααμπί πέτυχε το 3-0 για τους Πειραιώτες μετά από νέα ασίστ του Καμπελά και τρία λεπτά μετά άφησε τη θέση του στον Μπετανκόρ, με τον κόσμο να φωνάζει ρυθμικά το όνομά του.
Αγιούμπ Ελ Κααμπί λεμεεεεε Το τρίτο γκολ του Ολυμπιακού και του παικταρα #OlympiacosFC
Θυμίζουμε πως στο 12′ είχε κάνει το 1-0 με κοντινό πλασέ από γύρισμα του Καμπελά και στο 19′ με προβολή από ασίστ του Κοστίνια το 2-0 για τον Ολυμπιακό.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.