Ασταμάτητος ήταν ο Αγιούμπ Ελ Κααμπί στο διάστημα που αγωνίστηκε στο φιλικό του Ολυμπιακού με την Ντεν Χάαγκ. Ο Μαροκινός πέτυχε χατ τρικ, δείχνοντας πως βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση και όταν αντικαταστάθηκε γνώρισε την αποθέωση από τους οπαδούς της ομάδας.
Στο 65′ ο Ελ Κααμπί πέτυχε το 3-0 για τους Πειραιώτες μετά από νέα ασίστ του Καμπελά και τρία λεπτά μετά άφησε τη θέση του στον Μπετανκόρ, με τον κόσμο να φωνάζει ρυθμικά το όνομά του.
Αγιούμπ Ελ Κααμπί λεμεεεεε Το τρίτο γκολ του Ολυμπιακού και του παικταρα #OlympiacosFC
Θυμίζουμε πως στο 12′ είχε κάνει το 1-0 με κοντινό πλασέ από γύρισμα του Καμπελά και στο 19′ με προβολή από ασίστ του Κοστίνια το 2-0 για τον Ολυμπιακό.
O ΠΑΟΚ προηγήθηκε με 65-80 στο τέλος της τρίτης περιόδου, όπως το Μαρούσι επέστρεψε στο ματς με τον τρομερό Κινγκ, όμως ο Δικέφαλος του Βορρά επιβλήθηκε τελικά με 97-87 στο ματς της 10ης αγωνιστικής της Stoiximan GBL.
Τα έντονα καιρικά φαινόμενα οδήγησαν σε αναβολή τoυ αγώνα Βαλένθια – Σαραγόσα, με τις «νυχτερίδες» να έρχονται ξεκούραστες στο ΣΕΦ για το ματς με τον Ολυμπιακό.