Με Άρη Λεμεσού στην επόμενη φάση η ΑΕΚ – Στην Κύπρο το πρώτο παιχνίδι
Ο Άρης Λεμεσού άφησε εκτός με δύο νίκες την Ακαδημία Πούσκας και θα είναι ο αντίπαλος της ΑΕΚ στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League.
Κρατώντας το μηδέν σε δύο ματς με την Μπερ Σεβά η ΑΕΚ έκανε τη δουλειά της και προκρίθηκε στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League. Εκεί θα βρει τον Άρη Λεμεσού που με δύο νίκες απέκλεισε την Ακαδημία Πούσκας και την ερχόμενη Πέμπτη (7/8) θα υποδεχτεί την Ένωση, με τη ρεβάνς να είναι μία εβδομάδα αργότερα στη Νέα Φιλαδέλφεια.
Θυμίζουμε πως στο ματς της «Opap Arena» η ομάδα του Μάρκο Νίκολιτς θα εκτίσει την ποινή που της επέβαλε η UEFA για κλείσιμο του βορείου πετάλου του γηπέδου. Θεωρητικά πάντως είναι το φαβορί του ζευγαριού αν και ο Άρης είναι μία από τις ανερχόμενες δυνάμεις της Κύπρου.
Τη σεζόν 2022-23 κατέκτησε το πρωτάθλημα, το μοναδικό είναι και το μοναδικό στην ιστορία του ενώ η χρηματιστηριακή του αξία βρίσκεται στα 14,5 εκατ. ευρώ. Έδρα του είναι το «Alphamega Stadium» (γνωστό και ως Limassol Arena), με χωρητικότητα 10.700 θέσεων. Πρόκειται για ένα σύγχρονο γήπεδο, που δημιουργούν όμορφη ατμόσφαιρα οι οπαδοί τους.
Πρόκειται για μία νεανική ομάδα καθώς το ρόστερ της έχει μέσο όρο ηλικίας τα 26 χρόνια, ενώ το 85.7% του δυναμικού της έχει ξένους παίκτες. Ένα από τα αστέρια της είναι ο Γεωργιανός φορ, Γκιόρκι Κβιλιτάια, που έχει αφήσει το στίγμα του στην Κύπρο με τον ΑΠΟΕΛ για μία τριετία.
- Τσουκαλάς: Επιτάχυνση δικαιοσύνης μόνο στα λόγια – Ο Μητσοτάκης παραπληροφορεί τους πολίτες
- Ουκρανία: Ο συμβιβασμός και το αίτημα του Ζελένσκι στις συνομιλίες του Βερολίνου
- Η Έμα Στόουν θα μπορούσε να σπάσει ρεκόρ υποψηφιοτήτων στα Όσκαρ με την ταινία «Bugonia»
- Εφιαλτικό ραντεβού με κοπέλα για 20χρονο – Έπεσε θύμα ληστείας στον λόφο της Φιλοθέης
- Καταναλωτές: Πρόβλημα σε συναλλαγές; Δείτε τι μπορείτε να κάνετε
- ΠΑΟΚ: Συμφωνία με Μπέβερλι – Έρχεται στη Θεσσαλονίκη


