Βροχή εκατομμυρίων για την Μπάγερν
Η πρωταθλήτρια Γερνανίας, Μπάγερν, μαγειρεύει πριν… πεινάσει, κλείνοντας πλουσιοπάροχες χορηγίες τουλάχιστον για τα επόμενα 7 χρόνια.
Η Μπάγερν Μονάχου συνεχίζει να ενισχύει τη χρηματοοικονομική της ισχύ, εξασφαλίζοντας δύο σημαντικές χορηγικές συμφωνίες με Deutsche Telekom και Emirates, οι οποίες ενισχύουν την παγκόσμια στρατηγική και την εμπορική της δυναμική.
Ανανεωμένη συνεργασία με την Deutsche Telekom μέχρι το 2032
Η Μπάγερν ανακοίνωσε την ανανέωση της πολυετούς συνεργασίας της με την Deutsche Telekom, η οποία παραμένει κύριος χορηγός φανέλας μέχρι το 2032. Η νέα συμφωνία φτάνει σε ετήσια αξία τα 65 εκατομμύρια ευρώ, ανεβάζοντας σημαντικά τα έσοδα του συλλόγου σε σύγκριση με την προηγούμενη σύμβαση.
Η Telekom, που συνεργάζεται με τον βαυαρικό σύλλογο από το 2002, παραμένει σταθερός πυλώνας της εμπορικής ταυτότητας της Μπάγερν, με την εμβληματική παρουσία του λογότυπου «T» στο κέντρο της φανέλας.
Η Emirates έρχεται ως «Platinum» χορηγός
Παρότι δεν κατάφερε να εξασφαλίσει τη φανέλα, όπως έχει κάνει με την Άρσεναλ, τη Ρεάλ, τη Μίλαν και την Μπενφίκα, η Emirates εντάχθηκε στη χορηγική οικογένεια της Μπάγερν με μια επταετή συμφωνία «Platinum» συνεργασίας. Η συμφωνία, αξίας περίπου 5 εκατομμυρίων ευρώ ετησίως, σηματοδοτεί τη στρατηγική προσέγγιση της ομάδας προς την αγορά της Μέσης Ανατολής και της Ασίας.
Η Emirates, παρά το γεγονός ότι δεν πραγματοποιεί εμπορικές πτήσεις στη Γερμανία, ενισχύει την παγκόσμια προβολή της Μπάγερν, χωρίς να επηρεάζει τη βασική χορηγία φανέλας, που παραμένει στα χέρια της Telekom, ενώ θα μπορούσε να παρέχει αεροσκάφη της για τις περιηγήσεις των Βαυαρών στην Ασία.
Ξεκινάει κάθε σεζόν με +70 εκ. €
Με συνολικά έσοδα που αγγίζουν τα 70 εκατ. ευρώ ετησίως μόνο από τις δύο αυτές συμφωνίες, η Μπάγερν εδραιώνει τη θέση της ως ένας από τους πιο οικονομικά ισχυρούς και παγκοσμίως αναγνωρίσιμους συλλόγους.
- «Βαρέθηκε να είναι τελευταία»: Η Γιούλη Τσαγκαράκη για το Ηράκλειο, τις «Σέρρες», την θεία Σταματίνα και το «ΙΚΤΟΛΑ»
- Χιόνια: Στα λευκά βόρεια και κεντρική Ελλάδα – Δείτε φωτογραφίες και βίντεο
- Ιράν: Άνοιξαν πυρ κατά διαδηλωτών – Η Τεχεράνη λέει ότι έχουν σκοτωθεί 109 μέλη των δυνάμεων ασφαλείας
- To Starlink επεκτείνεται για δορυφορικές κλήσεις απευθείας από το κινητό
- «Πρόταση της Μπεσίκτας για τον Ντεσπόντοφ»
- Χρήστος Κωνσταντινίδης – Τέμπη: Η Καρυστιανού «θα έπρεπε από μόνη της να έχει παραιτηθεί»



