
Γαλλία: Δύο νεκροί θεατές σε αγώνα ράλι
Αυτοκίνητο σε αγώνα ράλι στην Γαλλία έπεσε πάνω σε θεατές όταν ο οδηγός έχασε τον έλεγχο.
Τραγικός απολογισμός δύο νεκροί θεατές σε δυστύχημα που συνέβη σε αγώνα ράλι στην κεντρική Γαλλία, συγκεκριμένα κοντά στην πόλη Αμπέρ, στο διαμέρισμα Πουί-ντε-Ντομ, το Σάββατο (26/7).
Σύμφωνα με όσα ανακοίνωσε η τοπική Νομαρχία, το οδυνηρό συμβάν σημειώθηκε στις 10 το πρωί (τοπική ώρα) όταν οδηγός που έτρεχε στον αγώνα, έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, με αποτέλεσμα να βγει εκτός διαδρομής και να πέσει με δύναμη σε σημείο όπου βρίσκονταν θεατές.
Από όσα έγιναν γνωστά ένα τρίτο άτομο, το οποίο επίσης παρακολουθούσε τον αγώνα, τραυματίστηκε σοβαρά και διακομίστηκε στο νοσοκομείο.
Σύμφωνα με όσα είπε τοπικός αξιωματούχους στο AFP όσα άτομα ήταν κοντά στο σοκαριστικό δυστύχημα υπέστησαν σοκ.
*Η φωτογραφία είναι αρχείου.
- Νίκος Καραγεωργίου: Πέθανε ο ιδρυτής της «3αλφα»
- Ετήσια άδεια: Ποιες αλλαγές ισχύουν φέτος
- Υπόθεση Λαζαρίδη: Ανοιχτή πληγή για το Μαξίμου, παρά την (όψιμη) παραίτηση – Γιατί η αποχώρηση από την κυβέρνηση έγινε μονόδρομος
- Ολυμπιακός – Άρης Betsson 92-81: «Καθάρισε» στο δεύτερο ημίχρονο και έκανε το 23/23 στο πρωτάθλημα (vids)
- Θεσσαλονίκη: Συλλήψεις δύο γυναικών για έκθεση των 3χρονων παιδιών τους σε κίνδυνο
- Στενά του Ορμούζ: Το θρίλερ με το άνοιγμα και το ξανακλείσιμό τους – Το χρονολόγιο των συνομιλιών ΗΠΑ, Ιράν




