Όπως ήταν γνωστό ο Ντόντα Χολθα έφτανε με μία μικρή καθυστέρηση στην Αθήνα για τον Ολυμπιακό. Η άφιξή του ήταν αρχικά προγραμματισμένη στις 10:55, αλλά λόγω κακοκαιρίας αυτή καθυστέρησε.
Ο Αμερικανός σέντερ προσγειώθηκε στο «Ελ. Βενιζέλος» λίγο μετά τις 23:15, με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού να υποδέχονται τον 27χρονο ψηλό, που την Τετάρτη (22/7) θα υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις για να ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή του.
Ο πρώην σέντερ της Μπασκόνια θα έρθει να αποτελέσει άλλη μια λύση στη γραμμή ψηλών του Ολυμπιακού, δίπλα στους Νίκολα Μιλουτίνοφ και Κώστα Αντετοκούνμπο.
Θυμίζουμε πως ο Ολυμπιακός πλήρωσε στην Μπασκόνια ένα ποσό της τάξης των 600.000 ευρώ για να αποκτήσει τον 28χρονο σέντερ, που υπέγραψε συμβόλαιο 2+1 ετών με απολαβές στα 4 εκατομμύρια ευρώ.
Τα νούμερά του
Στην Ευρωλίγκα σε σύνολο 34 αγώνων είχε μέσο όρο 8.7 πόντους, 5.4 ριμπάουντ, 0.9 ασίστ και 1.1 κοψίματα. Στο Ισπανικό πρωτάθλημα σε σύνολο 35 αγώνων είχε μ.ο. 7.3 πόντους, 5.3 ριμπάουντ, 0.7 ασίστ και 1.1 κοψίματα.
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Ο Λεβαντόφσκι «χτύπησε» στο 87′, η Μπαρτσελόνα πήρε μεγάλη νίκη με ανατροπή με 2-1 στη Μαδρίτη επί της Ατλέτικο και πλέον πήγε στο +7 από τη Ρεάλ,η οποία νωρίτερα ηττήθηκε με 2-1 στη Μαγιόρκα.
«Βόμβα» στο Κύπελλο Αγγλίας. Η πρωτοπόρος της Premier League, αποκλείστηκε στη φάση των «8» μετά την ήττα της με 2-1 στο «Σεντ Μέρις» από τη Σαουθάμπτον που αγωνίζεται στην Championship!
Ο Άρης ξανά στη Novibet Volley League μετά τη σεζόν 2015-2016, μετά τη μεγάλη ανατροπή που πέτυχε στο Κατσάνειο επί του Ηρακλή με 2-3 σετ, αν και έχανε με με 2-0!
Η Δόξα Λευκάδας επικράτησε της Δάφνης με 65-54, κατέκτησε το πρωτάθλημα στην στην Elite League και παράλληλα εξασφάλισε την άνοδό της στη Stoiximan GBL.