Ο Παναθηναϊκός θα αγωνιστεί κόντρα στη Βέστερλο για την τελευταία του φιλική αναμέτρηση (16/7), λίγο πριν από το «μεγάλο ραντεβού» με την Ρέιντζερς, για τα προκριματικά του Champions League.
Η προετοιμασία των «πράσινων» ολοκληρώθηκε με πρωινή προπόνηση στο «Γ. Καλαφάτης», ενώ η έναρξη του προγράμματος έγινε με προθέρμανση, ακολούθησαν rondo και ασκήσεις ανάπτυξης, ενώ τελείωσε με εξάσκηση στις στατικές φάσεις.
Αυτοί είναι οι «εκλεκτοί» του Ρουί Βιτόρια που θα βρεθούν στην αποστολή του Παναθηναϊκού:
Αν και έχανε με 2-1 σετ από τον Ολυμπιακό στο «Μελίνα Μερκούρη», ο Μίλωνας ανέτρεψε την κατάσταση στο tie-break κι επικράτησε με 3-2 σετ για την 7η αγωνιστική της Volley League στους άνδρες.
Σαμπαλένκα και Κύργιος αναβιώνουν στις 28/12 τη «μάχη των φύλων», 52 χρόνια μετά το ιστορικό ματς της Κινγκ με τον Ριγκς. Μια αναμέτρηση που ήταν παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι. Ήταν ένας αγώνας επιβίωσης, ένας πόλεμος απέναντι στον σεξισμό.
Δείτε πως έχει διαμορφωθεί η βαθμολογία της Super League μετά τα τρία παιχνίδια του Σαββάτου (13/12) για την 14η αγωνιστική της Super League. Νίκες για Λεβαδειακό και ΟΦΗ, ισοπαλία στη Νεάπολη.