«Ο Αλμπάν Λαφόν (Ναντ) θα παραχωρηθεί δανεικός στον Παναθηναϊκό στην Ελλάδα», αναφέρει ο τίτλος του ρεπορτάζ του γαλλικού Μέσου, ενώ το κείμενο αναφέρει μέσα για τη μεταγραφή του Λαφόντ του οποίου το συμβόλαιο λήγει στις 30 Ιουνίου του 2027:
Ο Παναθηναϊκόςκαι η Ναντ ήρθαν σε συμφωνία την Τρίτη για τον δανεισμό ενός έτους του Αλμπάν Λαφόν, χωρίς οψιόν αγοράς. Ο 26χρονος Γάλλος τερματοφύλακας, που έχει συμβόλαιο με τους «Καναρί» μέχρι τον Ιούνιο του 2027, αναζητούσε μια νέα πρόκληση, καθώς την περσινή σεζόν έχασε τη θέση του βασικού στην ομάδα.
Ενδιαφέρον για την απόκτησή του είχε εκδηλώσει και η Μπρεστ, ωστόσο οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να καταλήξουν σε συμφωνία για τους όρους του δανεισμού».
Ο Λαφόντ μετράει συνολικά 348 συμμετοχές στην καριέρα του, 198 συμμετοχές με τη Ναντ, 106 στην Τουλούζ και 38 με τη Φιορεντίνα.
Le FC Nantes va prêter cette saison, sans option d’achat, le gardien Alban Lafont au Panathinaïkos (D1 grecque).
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.