Την περίπτωση του Ντίνου Μαυροπάνου εξετάζει η Ρόμα, σύμφωνα με τον δημοσιογράφο, Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο. «Οι Τζαλορόσι του Γκασπερίνι συνεχίζουν να ψάχνουν έναν αμυντικό και δουλεύουν την περίπτωση του Κωνσταντίνου Μαυροπάνου», αναφέρει χαρακτηριστικά το δημοσίευμα.
Ο Γκασπερίνι θέλει έναν παίκτη για το κέντρο της άμυνας, με τον Έλληνα διεθνή να φαντάζει ενάς παίκτης που ταιριάζει στα χαρακτηριστικά που ψάχνει ο Ιταλός προπονητής.
Στην ιστοσελίδα του ο Ιταλός δημοσιογράφος αναφέρει επίσης:
«ο Έλληνας αμυντικός, γεννημένος το 1997, με δυνατό σωματότυπο (1,94 μέτρα) και ικανός στις εναέριες μονομαχίες. Στο παρελθόν, ο Μαυροπάνος φόρεσε επίσης τις φανέλες των Άρσεναλ και Στουτγκάρδης. Αυτή τη στιγμή αγωνίζεται στη Γουέστ Χαμ, με την οποία έχει παίξει σε 33 αγώνες της Premier League αυτή τη σεζόν, ξεκινώντας βασικός στους 21 από αυτούς.»
Βέβαια η περίπτωση του φαντάζει δύσκολη καθως ο Μαυροπάνος, την περασμένη σεζόν εχει θέση βασικού στα 21 από τα 33 ματς που αγωνίστηκε με την φανέλα Γουέστ Χάμ. Ενώ έχει συμβόλαιο με τους Λονδρέζους έως το 2028.
Αποκαλύψεις για όλα τα «καυτά» θέματα της Παρτιζάν έκανε ο πρόεδρός της σε συνέντευξή, εκφράζοντας την άποψή του για μεγαλύτερο πρόβλημα, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στον Νιλικίνα.
Η Φενέρμπαχτσε ξέσπασε στο 3ο δεκάλεπτο, έφτασε τη διαφορά ακόμη και στους 28π. (81-53) για να επικρατήσει τελικά της Μπασκόνια στην Κωνσταντινούπολη με 84-71, φτάνοντας τις 16 νίκες σε 24 ματς, με αγώνα λιγότερο.
LIVE: Ίντερ – Πίζα. Παρακολουθήστε live στις 21:45 την εξέλιξη της αναμέτρησης Ίντερ – Πίζα για την 22η αγωνιστική της Serie A. Τηλεοπτικά από COSMOTE SPORT 2.