Μπροστά σε περισσότερους από 5.000 οπαδούς της η ΑΕΛ πραγματοποίησε την Τρίτη (8/7) την πρώτη της προπόνηση στο «AEL FC ARENA» ενόψει της νέας σεζόν που θα τη βρει στη Super League, όπου επέστρεψε μετά από τέσσερα χρόνια στη δεύτερη κατηγορία.
Η σχετική ενημέρωση της ΑΕΛ για την πρώτη προπόνηση της θεσσαλικής ομάδας:
Πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη (08/07), στο AEL FC ARENA η επίσημη πρώτη προπόνηση της ΑΕΛ για τη νέα αγωνιστική περίοδο 2025/26, παρουσία περισσότερων από 5.000 φιλάθλων.
Μέσα σε ένα από τα πιο ζεστά καλοκαιρινά απογεύματα, ο κόσμος της ΑΕΛ απέδειξε – για ακόμη μία φορά – ότι αποτελεί τη μεγαλύτερη δύναμη της ομάδας, γεμίζοντας τις εξέδρες και στέλνοντας ηχηρό μήνυμα: η ΑΕΛ επέστρεψε στη Super League 1 για να μείνει.
Διοίκηση, τεχνικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές απόλαυσαν την ιδιαίτερη αυτή στιγμή μπροστά στον λαό της ομάδας, με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα να τραβούν τα βλέμματα και να κερδίζουν το πρώτο χειροκρότημα.
Η ομάδα θα συνεχίσει τις προπονήσεις της στο προπονητικό κέντρο των Δένδρων μέχρι και το Σάββατο (12/07), ενώ την Κυριακή (13/07) θα αναχωρήσει για την Πτολεμαΐδα, όπου στο Αθλητικό Κέντρο «Παντελίδης» θα πραγματοποιηθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και θα ολοκληρωθεί στις 26/07.
Κατά τη διάρκεια της παραμονής εκεί, η ΑΕΛ θα δώσει τα τρία πρώτα φιλικά της νέας σεζόν, αντιμετωπίζοντας κατά σειρά τις:
Σε παγκόσμια πρώτη από τον καλλιτεχνικό οργανισμό Altera Pars το «Lost & Found» της Nalini Vidoolah Mootoosamy, σε μετάφραση και σκηνοθεσία Πέτρου Νάκου, συνεχίζει την πορεία του και μετά το Πάσχα.
Ο Λεβαντόφσκι «χτύπησε» στο 87′, η Μπαρτσελόνα πήρε μεγάλη νίκη με ανατροπή με 2-1 στη Μαδρίτη επί της Ατλέτικο και πλέον πήγε στο +7 από τη Ρεάλ,η οποία νωρίτερα ηττήθηκε με 2-1 στη Μαγιόρκα.
«Βόμβα» στο Κύπελλο Αγγλίας. Η πρωτοπόρος της Premier League, αποκλείστηκε στη φάση των «8» μετά την ήττα της με 2-1 στο «Σεντ Μέρις» από τη Σαουθάμπτον που αγωνίζεται στην Championship!
Ο Άρης ξανά στη Novibet Volley League μετά τη σεζόν 2015-2016, μετά τη μεγάλη ανατροπή που πέτυχε στο Κατσάνειο επί του Ηρακλή με 2-3 σετ, αν και έχανε με με 2-0!
Η Δόξα Λευκάδας επικράτησε της Δάφνης με 65-54, κατέκτησε το πρωτάθλημα στην στην Elite League και παράλληλα εξασφάλισε την άνοδό της στη Stoiximan GBL.