Αυτοί είναι οι αντίπαλοι για Άρη και Πανιώνιο στο Eurocup
Πραγματοποιήθηκε η κλήρωση του Eurocup, με Άρη και Πανιώνιο να μαθαίνουν τους αντιπάλους τους στη φάση των ομίλων.
Άρης και Πανιώνιος έμαθαν τους αντιπάλους τους στη φάση των ομίλων του Eurocup στην κλήρωση που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής (4/7).
Οι «κίτρινοι» θα παίξουν στον πρώτο όμιλο με Χάποελ Ιερουσαλήμ, Μανρέσα, Κλουζ, Μπαχτσεσεχίρ, Βενέτσια, Νεπτούνας, Τσεντεβίτα/Ολίμπια, Χάμπουργκ Τάουερς και Σλασκ.
Ο «ιστορικός» είναι στον δεύτερο όμιλο με Τουρκ Τέλεκομ, Ουλμ, Μπουργκ, Μπεσίκτας, Μπουντσούτσνοστ, Λιετκαμπέλις, Τρέντο, Χέμνιτς και Λόντον Λάιονς.
Eurocup: Ποιοι προκρίνονται
Οι δύο πρώτες ομάδες κάθε ομίλου προκρίνονται απευθείας στα προημιτελικά, ενώ οι ομάδες που θα είναι στις θέσεις 3-6 θα παίξουν νοκ άουτ για να προκριθούν στην οκτάδα. H σεζόν στο Eurocup θα αρχίσει την Τρίτη, 30 Σεπτεμβρίου.
𝗧𝗵𝗲 𝗴𝗿𝗼𝘂𝗽𝘀 𝗮𝗿𝗲 𝘀𝗲𝘁!🚨
The path to greatness starts here🏆
Check out Groups A & B!#RoadToGreatness pic.twitter.com/WH2YJo4TFi
— BKT EuroCup (@EuroCup) July 4, 2025
Επαφές με Μοντιρόγκα και στελέχη της Ευρωλίγκας ο Λευτέρης Αρβανίτης
Ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Άρης, Λευτέρης Αρβανίτης, εκπροσώπησε την ομάδα στη σημερινή (04-07) κλήρωση του BKT EuroCup της σεζόν 2025-26.
Το στέλεχος της ΚΑΕ είχε τετ α τετ με τον πρόεδρο της Euroleague Basketball, Dejan Bodiroga, τον CEO της Euroleague Basketball, Paulius Motejunas, καθώς και με τους ιθύνοντες των υπόλοιπων ομάδων της διοργάνωσης.
Ο κ. δήλωσε μετά την κλήρωση του BKT EuroCup:
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα συμμετάσχουμε για 3η συνεχόμενη χρονιά σ’ αυτήν τη μεγάλη διοργάνωση της Euroleague Basketball. Όπως κάθε χρόνο, οι αγώνες θα είναι συνεχόμενοι και θα έχουμε πολλά ταξίδια. Αυτό που θέλουμε είναι να έχουμε υγεία να και ζήσουμε μία πολύ όμορφη ευρωπαϊκή χρονιά. Για το αγωνιστικό κομμάτι δεν μπορεί να ειπωθεί κάτι στην παρούσα φάση, καθώς οι ομάδες τώρα διαμορφώνουν τα ρόστερ τους».
- Υεμένη: Εκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου σκοτώνει 5 μέλη των δυνάμεων που υποστηρίζονται από τη Σαουδική Αραβία
- ΗΠΑ: Δικαστής απαγορεύει στην κυβέρνηση Τραμπ να εξετάσει κατασχεμένες συσκευές δημοσιογράφου
- Βενεζουέλα: Διεξάγω διάλογο «χωρίς φόβο» με τις ΗΠΑ, λέει η Ροδρίγκες
- Γροιλανδία: Δεν συζητήθηκε θέμα κυριαρχίας της με τον Τραμπ, δηλώνει ο Ρούτε
- ΗΠΑ: Πράσινο από το Κογκρέσο στο νομοσχέδιο για τον ρόλο της Αν. Μεσογείου στον διάδρομο IMEC
- Γροιλανδία: «Ψεύδεται» – Με δυσπιστία αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι τη δήλωση Τραμπ για «πλαίσιο συμφωνίας»
