Στο τιμόνι της Εφές ο Κοκόσκοφ (pic)
Η Αναντολού Εφές ανακοίνωσε ότι ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ θα είναι ο προπονητής της για τα επόμενα τρία χρόνια.
Ο Ιγκορ Κοκόσκοφ θα είναι ο αντικαταστάτης του Λούκα Μπάνκι στην Αναντολού Εφές. Ο Σέρβος προπονητής υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τους Τούρκους και επιστρέφει στη Euroleague, μετά το πέρασμά του από το ΝΒΑ.
Στις ΗΠΑ εργαζόταν ως βοηθός προπονητή στους Ατλάντα Χοκς και επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από τέσσερα χρόνια για να εργαστεί και πάλι στην Τουρκία.
Αυτή θα είναι η δεύτερη θητεία του Κοκοσκόφ στην Τουρκία, αφού τη σεζόν 2020-21 είχε περάσει από τον πάγκο της Φενέρμπαχτσε.
Επίσης έχει εργαστεί ως πρώτος προπονητής του Λούκα Ντόντσιτς στην Εθνική ομάδα της Σλοβενίας με την οποία μάλιστα κατέκτησε και το χρυσό μετάλλιο στο Eurobasket του 2017.
Η ανακοίνωση της Εφές
✍️ Anadolu Efes Spor Kulübü olarak Sayın Igor Kokoškov ile Başantenörlük görevi için 3 sezonluk sözleşme imzaladık.
Uzun yıllardır Avrupa’da ve NBA’de başarılı şekilde kariyerini sürdüren Sayın Kokoškov, Slovenya Milli Takımı ile 2017 yılında Avrupa şampiyonluğu da yaşamıştı.… pic.twitter.com/3631hnn5L7
— Anadolu Efes SK (@AnadoluEfesSK) July 2, 2025
- Lloyd’s List: Μαρινάκης και Αγγελικούση στην κορυφή – 17 Έλληνες στο top 100 της παγκόσμιας ναυτιλίας
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 13.12.2025]
- Πασκουάλ: «Νιώθω υπερήφανος για τους παίκτες μου – Σημαντική νίκη, αλλά όχι κάτι παραπάνω»
- Ουνιόν Βερολίνου – Λειψία 3-1: Την… προσγείωσε απότομα
- Μπαρτζώκας: «Δυσκολευτήκαμε αμυντικά σε όλο το παιχνίδι, παίξαμε κάτω από το επίπεδό μας»
- Παρτιζάν – Ερυθρός Αστέρας 79-76: Ανατροπή στο τέλος με ηγέτη τον Ουάσινγκτον
