Σάμος: Αγριος ξυλοδαρμός 18χρονου – «Έχει ρωγμώδες κάταγμα κρανίου, εξάρθρωση ώμου και μώλωπες»
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε 18χρονος στο Καρλόβασι της Σάμου, έξω από νυχτερινό κέντρο.
Μια σοκαριστική υπόθεση άγριας επίθεσης εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής έξω από νυχτερινό μαγαζί στο Καρλόβασι της Σάμου, με θύμα έναν 18χρονο που επιχείρησε να προστατεύσει έναν συνομήλικό του, που είχε πρόβλημα υγείας.
Η παρέμβασή του, ωστόσο, τον οδήγησε στο νοσοκομείο με κάταγμα στο κρανίο και σοβαρούς τραυματισμούς σε πρόσωπο και ώμο.
Τι λέει ο πατέρας του 18χρονου
Ο 18χρονος είχε βγει έξω από το κλαμπ για να πάρει αέρα, όταν αντιλήφθηκε ότι μια παρέα νεαρών επιτίθεται σε έναν νεαρό, χτυπώντας τον και παρενοχλώντας τον.
Χωρίς δεύτερη σκέψη, έσπευσε να παρέμβει για να σταματήσει τον ξυλοδαρμό και να προστατεύσει το παιδί. Η κίνησή του αυτή, όμως, προκάλεσε την οργή της ομάδας.
Σύμφωνα με όσα κατήγγειλε ο πατέρας του στο MEGA, περίπου 15 άτομα περικύκλωσαν τον γιο του και άρχισαν να τον χτυπούν ανελέητα – κυρίως στο κεφάλι. Του έβγαλαν τον ώμο και συνέχισαν να τον κλωτσούν ακόμη και όταν ήταν στο έδαφος. Παρά τις εκκλήσεις του για βοήθεια, οι επιθέσεις συνεχίστηκαν με μανία.
«Το παιδί ακόμα νοσηλεύεται, είναι σε σταθερή κατάσταση. Έχει ρωγμώδες κάταγμα κρανίου, εξάρθρωση ώμου και μώλωπες. Η κοινωνία είναι μικρή, όλοι είναι γνωστοί μεταξύ τους», είπε ο πατέρας του 18χρονου.
Ο 18χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Κέντρο Υγείας και κατόπιν στο νοσοκομείο Σάμου.
Ο νεαρός κατάφερε να αναγνωρίσει τρεις από τους δράστες, ηλικίας 19, 24 και 25 ετών, όλοι κάτοικοι του νησιού. Οι αρχές προχώρησαν άμεσα στη σύλληψή τους.
Οι έρευνες συνεχίζονται για την ταυτοποίηση και των υπόλοιπων μελών της ομάδας που συμμετείχαν στην άγρια επίθεση.
- Ισραήλ: Οι φυλακές «ξεκινούν τις προετοιμασίες για την επιβολή της θανατικής ποινής» σε Παλαιστινίους
- Γιατί η Ντρου Μπάριμορ και ο Ορλάντο Μπλουμ φωνάζουν «΄Ωπα» και σπάνε πιάτα μεσοπέλαγα;
- Οι επικές αντιδράσεις του οπαδού της Γιουνάιτεντ που περιμένει να κουρευτεί, στο 1-1 με την Γουέστ Χαμ (vids)
- Τηλεφώνημα για βόμβα σε κεντρικό ξενοδοχείο στο κέντρο της Αθήνας
- Καναδάς: Ερωτήματα για το μακελειό στο σχολείο του Ταμπλ Ριτζ – Οι πρώτες πληροφορίες για τον δράστη
- Αιφνίδιος θάνατος 3χρονου αγοριού στο Νοσοκομείο Κυπαρισσίας
