Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε ότι τα εισιτήρια διαρκείας για την σεζόν 2025/26 είναι sold out.
Μέσα από μια ανακοίνωση, οι «ερυθρόλευκοι» ενημέρωσαν τους φιλάθλους ότι τα «μαγικά χαρτάκια» εξαντλήθηκαν, αλλά θα διατεθούν προς πώληση άλλα 400.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός:
«Για μία ακόμη σεζόν έγινε SOLD OUT στα εισιτήρια διαρκείας!
Τα 7118 εισιτήρια που βγήκαν προς διάθεση από την ΚΑΕ Ολυμπιακός για την αγωνιστική χρονιά 2025-26, εξαντλήθηκαν!
Ωστόσο, λόγω της τεράστιας ζήτησης και παρά του γεγονότος ότι είχε αποφασιστεί να μην ξεπεραστεί ο παραπάνω αριθμός, αποφασίστηκε να διατεθούν άλλα 400.
Για τον λόγο αυτό, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανοίγει νέες θέσεις στα διαθέσιμα τμήματα, οι οποίες θα είναι προς πώληση -ΑΥΣΤΗΡΑ- από σήμερα μέχρι και την Παρασκευή 4/7 στις 24:00.»
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς ηττήθηκε από τον Τόμας Μάχατς στον δεύτερο γύρο του Australian Open και μετά τον αποκλεισμό του δήλωσε απογοητευμένος από την πορεία του, ενώ παραδέχθηκε και την ανωτερότητα του Τσέχου.
Η Γιουβέντους νίκησε 2-0 τη Μπενφίκα το βράδυ της Τετάρτης και εξασφάλισε την πρόκριση στα πλέι-οφ του Champions League, όμως ο Λουτσιάνο Σπαλέτι είχε να... διαχειριστεί και τους «προπονητές της εξέδρας», συμμετέχοντας σε έναν διάλογο που θύμισε ελληνικό τοπικό πρωτάθλημα.