Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο βρέθηκαν στην Ελλάδα παρέα με τον επενδυτή του Άρη (pic)
Ο Γιάννης και ο Κώστας Αντετοκούνμπο βρέθηκαν στην Ελλάδα με τον νέο επενδυτή του Άρη, Ρίτσαρντ Σιάο.
Ο Ρίτσαρντ Σιάο είναι ο άνθρωπος που βρίσκεται πίσω από την εξαγορά της ΚΑΕ Άρης και βρέθηκε τις τελευταίες μέρες στην Ελλάδα για να διευθετήσει κάποια ζητήματα.
Ο Κινέζος επενδυτής είναι ένας άνθρωπος που αναπνέει για το μπάσκετ και έχει εξαιρετική σχέση με τα αδέλφια Αντετοκούνμπο, που έπαιξαν τον ρόλο τους στην υπόθεση της εξαγοράς της κίτρινης ΚΑΕ, αφού γνωρίζονται πολύ καλά από τις ΗΠΑ.
Σε μία ακόμα απόδειξη λοιπόν της φιλίας που διατηρούν, ο Γιάννης έκανε repost μία φωτογραφία που ανέβασε ο φίλος του, Τίμι Κάρτερ, στο Instagram, όπου εμφανίζεται ο Γιάννης και ο Κώστας Αντετοκούνμπο με τον Ρίτσαρντ Σιάο, ενώ στην παρέα τους είναι και ο Πάνος Φιλιππάκος των Ιωαννίνων.
Δείτε το σχετικό post του Αντετοκούνμπο
- Μάτζικ – Μπακς 108-116: «Καθάρισαν» Πόρτερ και Τόμας για τα «ελάφια»
- Eurovision 2026: O Akylas αποθεώθηκε στο Χ – Τα σχόλια του κοινού
- Google Introduces Tool to Remove Personal Images from Search
- Σάμος: «Χρυσαφί αμμουδιές, αρχαία και κρασί» – Το νησί που γίνεται αντικείμενο λατρείας στη Βρετανία
- Παρελθόν από τη Νότιγχαμ Φόρεστ ο Σον Ντάις
- Τα μηνύματα του ΠΑΣΟΚ προς τον Παναγόπουλο και ο Γεωργιάδης σε ρόλο «συνηγόρου»
