Ανταπόκριση από το Ισραήλ: Οδοιπορικό του in στην Ιερουσαλήμ
Όπως αναφέρει η απεσταλμένη του in, Αλεξάνδρα Φωτάκη, η Ιερουσαλήμ θυμίζει έρημη πόλη, με ελάχιστους να την επισκέπτονται για να προσευχηθούν.
Η Ιερουσαλήμ, μετά τα γεγονότα της 7ης Οκτωβρίου 2024 δεν θυμίζει σε τίποτα την εικόνα του παρελθόντος.
Όπως μεταδίδει η απεσταλμένη του in στο Ισραήλ, Αλεξάνδρα Φωτάκη «η πόλη που ήταν προσκυνηματικό κέντρο για τον Ιουδαϊσμό, τον Χριστιανισμό και το Ισλάμ, μοιάζει έρημη, ειδικά μετά τα γεγονότα των τελευταίων ημερών».
«Είναι ελάχιστοι αυτοί που επισκέπτονται πλέον την Ιερουσαλήμ, όσοι μπαίνουν στην παλιά πόλη» πρόσθεσε η δημοσιογράφος του in, τονίζοντας ότι οι κάτοικοι και οι έμποροι υπογραμμίζουν ότι οι εικόνες που αντικρίζει κανείς εκεί δεν θυμίζει σε τίποτα όσα συνέβαιναν τα προηγούμενα χρόνια.
Δείτε εικόνες και βίντεο από το οδοιπορικό του in στην Ιερουσαλήμ
Λιγοστός είναι ο κόσμος που μπαίνει στην παλιά πόλη για να προσκυνήσει.
- Μπιλ Γκέιτς για AI: Γιατί κάποιες εταιρείες θα αξίζουν λιγότερο στο μέλλον
- Η δικαιοσύνη στο Καζακστάν και…. οι Γερμανοί ξανάρχονται
- Ελεγκτικό Συνέδριο: Στο μικροσκόπιο του δημόσια έργα… μιας χρήσης – Το μωσαϊκό των αστοχιών
- Τίνος είσαι εσύ; Η Φραντσέσκα Σκορσέζε δεν ντρέπεται να πει ότι βρήκε δουλειά χάρη στο διάσημο επίθετό της
- «Οι πραγματικοί αγρότες έχουν μείνει απλήρωτοι»: Σφοδρά πυρά κατά της κυβέρνησης στο φόντο των κινητοποιήσεων
- Ταμείο Ανάκαμψης: Ψαλίδι σε 135 έργα του «Ελλάδα 2.0» – Ολόκληρη η λίστα







