Ρώμη: Άνδρας προσπάθησε να κατέβει με το αμάξι τα Ισπανικά Σκαλιά – Δεν πήγε πολύ καλά αυτό…
Ένας άνδρας είχε μία παράλογη ιδέα στην Ρώμη, να κατέβει με το αυτοκίνητο τα Ισπανικά Σκαλιά, με όχι πολύ θετικά αποτελέσματα
Ένας 80χρονος άνδρας κατέβηκε με το αυτοκίνητό του τα Ισπανικά Σκαλιά στη Ρώμη νωρίς το πρωί της Τρίτης, με αποτέλεσμα να κολλήσει σε ένα μέρος της διαδρομής, σύμφωνα με ανακοίνωση της δημοτικής αστυνομίας.
Απομάκρυναν το όχημα με γερανό
Το αλκοτέστ του άνδρα ήταν αρνητικό για αλκοόλ, ανέφερε η αστυνομία. Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι αστυνομικοί δεν αναγνώρισαν τον οδηγό ούτε είπαν αν το αυτοκίνητο, μια Mercedes-Benz, ήταν δικό του. Ακόμα, δεν υπήρξε ενημέρωση αν ο 80χρονος χρησιμοποιούσε ή όχι GPS.
Η μετακίνηση του οχήματος από γερανό.
Οι πυροσβέστες χρησιμοποίησαν αργότερα γερανό για να απομακρύνουν το όχημα, αναφέρει ο Guardian. Η αστυνομία δεν απάντησε σε αιτήματα για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το περιστατικό.
Τα Ισπανικά Σκαλιά στην Ρώμη
Ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα μνημεία της Ρώμης, τα Ισπανικά Σκαλιά δεν προορίζονταν ποτέ για μηχανοκίνητα οχήματα, αν και κάποιοι αναζητώντας συγκινήσεις έχουν δοκιμάσει την τύχη τους.
Ένας άνδρας από τη Σαουδική Αραβία κατηγορήθηκε για διακεκριμένη φθορά πολιτιστικής κληρονομιάς αφού μια κάμερα παρακολούθησης τον κατέγραψε να κατεβαίνει με μια νοικιασμένη Maserati τα 135 σκαλοπάτια από τραβερτίνη το 2022.
Τα Ισπανικά Σκαλιά πήραν το όνομά τους από την ισπανική πρεσβεία στην Αγία Έδρα σε μια κοντινή πλατεία. Ένα σκηνικό που χρησιμοποιήθηκε σε πολλές ταινίες, τα Ισπανικά Σκαλιά χτίστηκαν τη δεκαετία του 1720 και αποτελούν εδώ και καιρό ένα δημοφιλές σημείο.
Φωτογραφία: Vigili del Fuoco
- Μυστήριο περιστατικό στο Λιχτενστάιν: Τέσσερα μέλη της ίδιας οικογένειας βρέθηκαν νεκρά – Ερευνώνται τα αίτια
- Πρωτιά της Κρήτης στις διεθνείς αεροπορικές αφίξεις το 2025
- Άι Βασίλης από τα Temu – Γιατί ο «ανένδοτος» της ΕΕ κατά των εισαγωγών από κινέζικες πλατφόρμες μπάζει νερά
- Μαξίμου: Τα παίζει όλα για όλα στον κοινωνικό αυτοματισμό κατά των αγροτών, πασχίζει να επαναφέρει «Μητσοτάκης ή χάος» και «θετική ατζέντα»
- «Η Κρουζ Αζούλ θέλει 10 εκατ. ευρώ για τον Γιακουμάκη»
- «Δεν υπάρχει γυρισμός»: Οι γυναίκες του Ιράν είναι αποφασισμένες να πετάξουν τη μαντίλα





