Το στιγμιότυπο των τελικών – Η αγκαλιά του Εβάν Φουρνιέ με τον Κέντρικ Ναν (pic)
Η αγκαλιά του Εβάν Φουρνιέ με τον Κέντρικ Ναν ήταν η στιγμή του τέταρτου τελικού…
Ο Εβάν Φουρνιέ με τον Κέντρικ Ναν έδωσαν ένα απίστευτο στιγμιότυπο μετά το τέλος του τέταρτου τελικού, το οποίο δείχνει την ποιότητά τους και εκτός παρκέ.
Κέντρικ Ναν και Εβάν Φουρνιέ αγκαλιάστηκαν, με μια στιγμή που αποκτά ξεχωριστή σημασία λόγω της αψιμαχίας τους στο Game 3 του ΟΑΚΑ, στο οποίο υπήρχε μεγάλη ένταση μεταξύ τους με το trash talking, αλλά και το σκληρό αντιαθλητικό φάουλ που έκανε ο Αμερικανός πάνω στον Γάλλο.
Όλα αυτά φάνηκαν να τα αφήνουν πίσω τους οι δύο παίκτες, με την ξεχωριστή στιγμή που είχαν αμέσως το τέλος του παιχνιδιού, που έδωσε το πρωτάθλημα στον Ολυμπιακό.
Δείτε τη φωτογραφία από το ξεχωριστό στιγμιότυπο
- Ελληνικές εξαγωγές: Το ρίσκο του πολέμου και οι νέες προκλήσεις
- Συνταγή: Πουτίγκα με σπόρους chia και μούρα
- Ιράν: Ολονύχτιο σφυροκόπημα της Τεχεράνης – «Είμαστε έτοιμοι για παρατεταμένο πόλεμο» λένε οι Φρουροί της Επανάστασης
- Γυμναστική: Η άσκηση – έκπληξη που μας ηρεμεί
- Βροχές με… ήλιο σήμερα – Σε ποιες περιοχές θα είναι έντονα τα φαινόμενα
- Ημέρα Μνήμης Μελίνα Μερκούρη: Δωρεάν είσοδος σε αρχαιολογικούς χώρους, μνημεία και μουσεία



