Ο Ραϊάν Τσερκί δεν θέλει να παραμείνει στην Λιόν, καθώς θέλει να δοκιμάσει τον εαυτό του σε υψηλότερο επίπεδο, όπως έχει αναφέρει σε δηλώσεις του.
Πριν λίγες μέρες δημοσίευμα από το εξωτερικό, ανέφερε πως η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται σε πολύ καλό στάδιο ούτως ώστε να τον αποκτήσει από την ομάδα από την Γαλλία.
Σύμφωνα λοιπόν με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο, οι «Πολίτες» έφτασαν σε προφορική συμφωνία με τον Γάλλο ταλαντούχο μέσο και πλέον απομένει να τα βρει και με την Λιόν η ομάδα από το Μάντσεστερ.
?? Understand Manchester City and Rayan Cherki have reached an agreement on personal terms!
Official bid from Manchester City to OL will be submitted in the next hours…
…in order to advance after initial club to club talks starter over the weekend. pic.twitter.com/XNIY9skZQp
Να σημειωθεί, ότι ο Τσερκί προορίζεται για αντικαταστάτης του Κέβιν Ντε Μπρόινε και η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα.
Ο 21χρονος διαθέτει τη δυνατότητα να αγωνιστεί τόσο στα άκρα της επίθεσης όσο και ως οργανωτικός μέσος, προσφέροντας πολύτιμες επιλογές στην ομάδα του Μάντσεστερ.
Στη φετινή αγωνιστική περίοδο, σημείωσε 12 τέρματα και κατέγραψε 20 ασίστ σε 44 συμμετοχές, αποτελώντας έναν από τους πιο καθοριστικούς παίκτες της γαλλικής ομάδας.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Άστον Βίλα και Φράιμπουργκ θα παίξουν στον τελικό του Europa League, ο οποίος θα γίνει στην Κωνσταντινούπολη, συγκεκριμένα στο γήπεδο Μπεσίκτας. Πότε θα διεξαχθεί.
Νίκησαν και στις ρεβάνς των ημιτελικών η Ράγιο Βαγεκάνο και η Κρίσταλ Πάλας, οι Ισπανοί εκτός έδρας με 1-0 την Στρασμπούρ και οι Αγγλοι 2-1 την Σαχτάρ Ντόνετσκ στην έδρα τους.