
Ναν: «Δεν καταλαβαίνω γιατί αποβλήθηκα»
Ο Κέντρικ Ναν μίλησε για τον ημιτελικό με τη Φενέρμπαχτσε, τονίζοντας ότι δεν καταλαβαίνει γιατί αποβλήθηκε από την αναμέτρηση.
Ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από τη Φενέρμπαχτσε με 82-76 στο Άμπου Ντάμπι, για τα ημιτελικά της Euroleague, σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από την αποβολή του Ναν, ο οποίος συμπλήρωσε πέντε φάουλ στις αρχές της τέταρτης περιόδου.
Ο Αμερικανός ανέφερε ότι δεν καταλαβαίνει για ποιο λόγο αποβλήθηκε, ενώ τόνισε ότι κάτι τέτοια περνάει συνέχεια με τους διαιτητές. Είπε ότι η Φενέρμπαχτσε είχε περισσότερη ενέργεια από ότι ο Παναθηναϊκός και είπε ότι το «τριφύλλι» δεν μπόρεσε να επιστρέψει, έπειτα από το κακό ξεκίνημα.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ναν
«H Φενέρ είχε περισσότερη ενέργεια απ’ ότι εμείς. Μας αιφνιδίασαν στην αρχή και πήραν μεγάλο προβάδισμα. Δεν καταφέραμε να επιστρέψουμε. Ήμασταν έτοιμοι πνευματικά, αλλά όχι σωματικά.
Πάντα αντιμετωπίζω μαλ… σφυρίγματα! Μου έδωσαν και τεχνική ποινή γιατί πέταξα στον αέρα το προστατευτικό μου μασελάκι και το έπιασα. Αυτό ζω με τους διαιτητές. Είμαι ο μόνος που αποβλήθηκε λόγω φάουλ. Έχει γίνει και σε κάνα δύο άλλα παιχνίδια. Πώς αποβλήθηκα εγώ;».
- Άγχος: Τρεις σκέψεις που μας παγιδεύουν
- Υπέρταση: Υποτιμάται παρά τους κινδύνους – 1 στους 3 δεν γνωρίζει ότι πάσχει
- Καιρός: Υποχωρεί η θερμοκρασία την Τετάρτη – Πού θα βρέξει
- Από το «κόσκινο» του ΜΙΔΑ επιδόματα και ενισχύσεις – Όσα πρέπει να ξέρετε
- Νιώθω πιο σέξι από ποτέ: Η Μπρουκ Σιλντς στα 60 της χρόνια
- Το δέκα το καλό: Τα χαρακτηριστικά που σας κάνουν ελκυστικούς (χωρίς να το καταλάβετε)





