
Απόπειρα δωροδοκίας κατήγγειλε ανώτατος δικαστής του Αρείου Πάγου
Η απόπειρα δωροδοκίας καταγγέλθηκε από αρεοπαγίτη μετά την παράδοση σε αυτόν επιστολής από συγκεκριμένο πρόσωπο
Σοβαρή υπόθεση απόπειρας δωροδοκίας ανώτατου δικαστή μέσα στον Άρειο Πάγο ερευνάται με ιδιαίτερη προσοχή από τις εισαγγελικές αρχές.
Η απόπειρα δωροδοκίας καταγγέλθηκε από αρεοπαγίτη μετά την παράδοση σε αυτόν επιστολής με την οποία συγκεκριμένο πρόσωπο το οποίο στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις αρχές και με αυτή του ζητούσε να παρέμβει σε εκκρεμή υπόθεση με την υπόσχεση οικονομικού ανταλλάγματος.
Η επιστολή σύμφωνα με πληροφορίες παραδόθηκε στον ίδιο τον δικαστή από το συγκεκριμένο άτομο το οποίο μετέβη χθες για το σκοπό αυτό στον Άρειο Πάγο. Στην επιστολή γινόταν αναφορά σε συγκεκριμένη εκκρεμή υπόθεση και υπήρχε η παράκληση για παρέμβαση του δικαστικού λειτουργού, ενώ παράλληλα αφηνόταν υπαινιγμός για την παροχή οικονομικών ανταλλαγμάτων.
Ο ανώτατος δικαστικός μόλις διάβασε το περιεχόμενο της επιστολής αμέσως προχώρησε σε καταγγελία στις αρχές παραδίδοντας την επιστολή ενώ έχουν ήδη κινηθεί οι διαδικασίες για τη διαλεύκανση αυτής της τόσο σοβαρής υπόθεσης.
- Greece Is One of the World’s Hottest Climate Crisis Hot Spots
- Δύο νέα αντιπλημμυρικά σε «Τρίκκη» και περιοχή οδού Μετεώρων
- Θάντερ – Σπερς 127-114: Νίκησαν οι πρωταθλητές και είναι ένα βήμα από τους τελικούς του NBA (vids)
- Άνδρος: Το νησί που ξεχωρίζει για την ηρεμία και την αυθεντικότητά του σε αφιέρωμα των βρετανικών Times
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Από την Κρήτη στην Ευρωπαϊκή Εισαγγελία οι 22 συλληφθέντες για τις παράνομες επιδοτήσεις
- 12 μυστικά για την επιτυχία στις πανελλήνιες από το ΔΙΑΚΡΟΤΗΜΑ



