Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στη δράση μετά το Final-4 του Champions League και την κατάκτηση της τρίτης θέσης, ρίχνοντας πλέον το βάρος στα playoffs του ελληνικού πρωταθλήματος.
Σήμερα, Πέμπτη 15 Μαΐου στις 19:15, οι «ερυθρόλευκες» υποδέχονται τον Άλιμο στο Παπαστράτειο, στον πρώτο ημιτελικό της Α1, με στόχο να κάνουν το 1-0 στη σειρά.
Ο αγώνας θα μεταδοθεί από το MEGA Play και το In.
Στην περιγραφή ο Παναγιώτης Περπερίδης.
Η Φωτεινή Τριχά δήλωσε πως οι δύο ομάδες γνωρίζονται καλά, αφού έχουν ήδη αναμετρηθεί πέντε φορές φέτος, και ότι ο Ολυμπιακός είναι έτοιμος για σκληρά ματς.
Τόνισε ότι στόχος είναι πάντα η νίκη και πως, με πίστη, συγκέντρωση και συνέπεια στο πλάνο του προπονητή, η ομάδα μπορεί να φτάσει στο 2-0 και την πρόκριση.
*Για την είσοδο στο MEGA Play, την υβριδική πλατφόρμα του MEGA, το μόνο που χρειάζεται ο χρήστης, είναι να διαθέτει «έξυπνη» τηλεόραση (smart TV), συνδεδεμένη στο διαδίκτυο και να πατήσει το μπλε κουμπί.
Αφετηρία της παράστασης «Δύο ή τρία πράγματα που ξέρω γι’ αυτόν» είναι η προσέγγιση του ρόλου του πατέρα και του αποτυπώματος που αφήνει στις επόμενες γενιές.
Τη σοκαριστική εμπειρία που βίωσε στο ρινγκ μαζί με τον kickboxer Γιάννη Τσουκαλά, περιέγραψε ο Παύλος Κοχλιαρίδης, τονίζοντας ότι οι συνεργάτες του έμαθαν από έμπιστη πηγή ότι υπήρχε χούλιγκαν με μαχαίρι.
Ο Λούκα Τόνι και ο Σεμπαστιάν Φρέι συμφωνούν ότι ο 40χρονος άσος της Μίλαν Λούκα Μόντριτς «λάμπει» με τη φανέλα της ιταλικής ομάδας καθώς έγινε αμέσως βασικός