Μετρό: Νεκρό ανασύρθηκε το άτομο που έπεσε στις γραμμές στον σταθμό Ακρόπολη
Συναγερμός σήμανε αργά το βράδυ χθες Τετάρτη εξαιτίας ατόμου που βούτηξε στις γραμμές του Μετρό, στον σταθμό Ακρόπολη, θέλοντας να βάλει τέλος στη ζωή του, σύμφωνα με ανακοίνωση της ΣΤΑΣΥ.
Νεκρός ανασύρθηκε ο άντρας που έπεσε αργά το βράδυ χθες Τετάρτη στις γραμμές του Μετρό στον σταθμό Ακρόπολη τη στιγμή που διερχόταν ο συρμός (φωτογραφία αρχείου, επάνω, από Eurokinissi/Γιώργος Κονταρίνης).
Αμέσως σήμανε συναγερμός και έκλεισαν οι σταθμοί Ακρόπολη και Συγγρού – Φιξ.
Ο άτυχος άντρας, ηλικίας περίπου 65 ετών, ανασύρθηκε διαμελισμένος και παραδόθηκε στο ΕΚΑΒ
Στο σημείο έσπευσαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα, οι οποίοι κατάφεραν έπειτα από αρκετή ώρα ν’ ανασύρουν τον άτυχο άντρα, ηλικίας περίπου 65 ετών, διαμελισμένο καθώς είχε παρασυρθεί και εγκλωβιστεί κάτω από τον συρμό, και να τον παραδώσουν στο ΕΚΑΒ.
Χωρίς αισθήσεις απεγκλωβίστηκε ένας άνδρας από το συρμό του ΜΕΤΡΟ, στο Σταθμό Ακρόπολη και παραδόθηκε σε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) April 30, 2025
Η ΣΤΑΣΥ, με ανακοίνωσή της, απέδωσε το τραγικό περιστατικό σε αυτοκτονία.
«Απόπειρα αυτοκτονίας»
«Σας ενημερώνουμε, πως έκλεισαν οι σταθμοί του Μετρό Ακρόπολη και Συγγρού – Φιξ, λόγω απόπειρας αυτοκτονίας ατόμου στον σταθμό Ακρόπολη. Η κυκλοφορία στη Γραμμή 2 του Μετρό διεξάγεται στα τμήματα Ελληνικό- Νέος Κόσμος και Σύνταγμα- Ανθούπολη».
- Ο Όρμπαν «μπλόκαρε» ξανά το δάνειο των 90 δισ. για την Ουκρανία – «Θα βρούμε τρόπο», λέει η φον ντερ Λάιεν
- «X»: Το νέο κουμπί που έρχεται δεν είναι και τόσο… νέο
- Μητσοτάκης: Εξαιρετικά θετικό ότι ενεργοποιήθηκε η ρήτρα αμυντικής συνδρομής όταν η Κύπρος δέχθηκε επίθεση
- Ρωσία: Νέα έκκληση για τερματισμό των εχθροπραξιών στον Περσικό Κόλπο
- Οι «27» προκρίνουν ευελιξία στη λήψη μέτρων για μείωση του κόστους ενέργειας –Επιμένουν σε ενεργειακή μετάβαση
- Καλύτερη δουλειά προτείνει στους συναδέλφους του στην ΕΕ, ο Ολλανδός πρωθυπουργός

