«Έκλεισε» τον Κυριακόπουλο η ΑΕΚ
Η ΑΕΚ είναι έτοιμη να κάνει δικό της τον Γιώργο Κυριακόπουλο ενόψει της νέας σεζόν.
Όπως όλα δείχνουν, η ΑΕΚ έχει κλείσει ήδη την πρώτη της μεταγραφή ενόψει της νέας σεζόν και αυτή ακούει στο όνομα Γιώργος Κυριακόπουλος. Ο Έλληνας αριστερός μπακ της Μόντσα που «έπαιζε» στο «κιτρινόμαυρο»ρεπορτάζ και τον περασμένο Ιανουάριο, είναι έτοιμος να φορέσει οριστικά τη φανέλα της Ένωσης.
Η διοίκηση της ΑΕΚ έχει δώσει τα χέρια με την πλευρά του 29χρονου διεθνή μπακ, αλλά και με την Μόντσα, με την οποία δεσμεύεται με συμβόλαιο μέχρι και το καλοκαίρι του 2026.
Μέτρησε 30 συμμετοχές φέτος
Ωστόσο, όπως όλα δείχνουν ο ιταλικός σύλλογος θα υποβιβαστεί στη Serie B και έτσι οι οποιεσδήποτε επαφές έγιναν σε άλλη βάση από ότι τον Ιανουάριο. Τη φετινή σεζόν, με τρεις αγωνιστικές να απομένουν στο ιταλικό πρωτάθλημα, ο Κυριακόπουλος μετρά ως τώρα 30 συμμετοχές στη Serie A, με δύο γκολ και τέσσερις ασίστ, ενώ έχει και δύο συμμετοχές στο Κύπελλο Ιταλίας, όπου κατέγραψε και εκεί από ένα γκολ, και μία ασίστ.
- Στο Πράσινο Ταμείο το σύστημα που θα προειδοποιεί για φυσητήρες στην Ελληνική Τάφρο
- Καταλύτης Μπάρον: Ο Τραμπ της Gen Z ενηλικιώθηκε – Αμύθητη περιουσία, crypto, στρατηγός και μαμάκιας;
- Λαμία: 49χρονος βρέθηκε νεκρός σε παρκάκι της πόλης
- Dpa: Για πρώτη φορά 24ωρη απεργία στο γερμανικό πρακτορείο ειδήσεων – Τι ζητούν οι εργαζόμενοι
- Βέροια: Ομολόγησε τον ξυλοδαρμό της 24χρονης ο άντρας που προσήχθη
- Απίθανο: Συμπαίκτης του Τζόλη κλήθηκε σε δύο Εθνικές ομάδες

