«Είσαι πράκτορα του Σόρος» – Mας έχεις φλομώσει στα «θα»: Μαλλιοτράβηγμα Έλον Μασκ – Αμερικανού ΥΠΟΙΚ
Οι μάρτυρες είπαν στο Axios ότι τα «f@ck» έπεσαν βροχή στον Λευκό Οίκο, με τον Έλον Μασκ να φτάνει να αποκαλεί πράκτορα του Σόρος τον Αμερικανό ΥΠΟΙΚ.
Μαλλιά κουβάρια, μέσα στον Λευκό Οίκο, έγιναν ο Έλον Μασκ και ο Αμερικανός υπουργός Οικονομικών Σκοτ Μπέσεντ, αποκαλύπτει το Axios, παραθέτοντας σπαρταριστές λεπτομέρειες από τον καβγά τους.
«Την είδαν WWE»
Όλα συνέβησαν την περασμένη Πέμπτη, σε μια μεταξύ τους διαμάχη η οποία ξέσπασε κατά τη διάρκεια σύσκεψης για την Εσωτερική Υπηρεσία Εσόδων. Μάρτυρας του καβγά είπε στο Axios:
«Μιλάμε για δυο μεσήλικες δισεκατομμυριούχους που θεώρησαν ότι η αίθουσα της Δυτικής Πτέρυγας είναι WWE». Η περιουσία του Μπέσεντ, πάντως, ανέρχεται στα 520 εκατομμύρια δολάρια – δεν είναι δισεκατομμυριούχος.
Οι μάρτυρες είπαν ότι ο Έλον Μασκ και ο Σκοτ Μπέσεντ άρχισαν κυριολεκτικά να ουρλιάζουν και ότι τα πρόσωπα των δυο ανδρών κόντεψαν να φτάσουν σε μηδενική απόσταση. Ήταν μια λεκτική σύγκρουση, στήθος με στήθος, που λίγο έλειψε να γίνει σωματική, πρόσθεσαν.
Η αντιπαράθεση μεταφέρθηκε στους διαδρόμους του Λευκού Οίκου, τόνισαν, και συμπλήρωσαν ότι τα πνεύματα άργησαν πολύ να ηρεμήσουν. Μάλιστα το ότι υπήρξε ένταση επιβεβαιώθηκε και από την εκπρόσωπο του Λευκού Οίκου Κάρολαϊν Λίβιτ, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους.
Οι μάρτυρες είπαν στο Axios ότι τα f@ck» έπεσαν βροχή
«Δεν είναι μυστικό ο Πρόεδρος Τραμπ έχει δημιουργήσει μια ομάδα ανθρώπων που είναι απίστευτα παθιασμένοι με τα ζητήματα που επηρεάζουν τη χώρα μας. Οι διαφωνίες αποτελούν φυσιολογικό κομμάτι κάθε υγιούς πολιτικής διαδικασίας», δήλωσε.
Οι εκπρόσωποι του Έλον Μασκ και του Μπέσεντ αρνήθηκαν να σχολιάσουν. Οι μάρτυρες είπαν στο Axios ότι τα «f@ck» έπεσαν βροχή στον Λευκό Οίκο, με τον Έλον Μασκ να φτάνει στο σημείο να αποκαλεί «πράκτορα του Σόρος» τον Αμερικανό ΥΠΟΙΚ.
Από την πλευρά του, ο Μπέσεντ κατηγόρησε τον Έλον Μασκ ότι δίνει υπερβολικές υποσχέσεις την ίδια στιγμή οι περικοπές του μέσω του υπουργείου Κυβερνητικής Αποδοτικότητας δεν έχουν αποτέλεσμα.
- Ζάκυνθος: Ανείπωτη θλίψη για τον 2χρονο που κατασπαράχθηκε από το πίτμπουλ – «Η κόρη μου φώναξε και έτρεξα» λέει ο πατέρας
- Αγορά ακινήτων: Χειμερινά εξοχικά… σε χειμερία νάρκη
- «Το Γάλα» του Βασίλη Κατσικονούρη για 3η χρονιά στο θέατρο Σταθμός
- Νέοι ταξιδιωτικοί κανόνες προς την Ευρώπη – Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
- ΣτΕ: «Φρένο» σε οικοδομικές άδειες χωρίς έγκριση της Αρχαιολογικής Υπηρεσίας
- Αρκάς: Μια καλημέρα στις επιλογές





