Sold out και το δεύτερο τσάρτερ του ΟΦΗ για τον τελικό Κυπέλλου
Εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια και για το δεύτερο τσάρτερ που μίσθωσε ο ΟΦΗ – Κάνουν προσπάθειες και για τρίτο οι Κρητικοί.
Πανικός επικρατεί στις τάξεις των φιλάθλων του ΟΦΗ για τον επικείμενο μεγάλο τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ στις 17 Μαΐου!
Ο κόσμος του «ομίλου» δείχνει την τεράστια δίψα που έχει, προκειμένου να βρεθεί στο πλευρό της ομάδας του, στο ιστορικό για εκείνη παιχνίδι. Στον πρώτο τελικό Κυπέλλου του συλλόγου από το 1990.
«Εξαφανίστηκαν» οι θέσεις και για το δεύτερο τσάρτερ
Οι Κρητικοί με ανάρτησή τους στα social media γνωστοποίησαν ότι και το δεύτερο τσάρτερ είναι πλέον sold out μέσα σε λίγες ώρες, ευχαριστώντας τον κόσμο της ομάδας για την αγάπη και την στήριξη τους.
Αξίζει να σημειωθεί πως, όπως όλα δείχνουν, ΟΦΗ και Ολυμπιακός θα πάρουν από 25.000 εισιτήρια, ενώ οι Κρητικοί ετοιμάζουν… απόβαση και με πλοία!
- Άννα Φόνσου: «Τη Ζωζώ Σαπουντζάκη την πρόδωσαν τα πόδια της»
- Εξεταστική: Κόντρες για τις συλλήψεις στη Κρήτη και τα απειλητικά email στους βουλευτές της ΝΔ
- Ώρα μηδέν για Shein, Temu – Τι θα γίνει με τα μικροδέματα στην Ευρώπη
- Νέα Υόρκη: Αστυνομικός έσωσε μωρό που πνιγόταν στην άκρη αυτοκινητόδρομου
- Φως στο Τούνελ: Στα άδυτα τριών σκοτεινών υποθέσεων
- Ιταλία: Οπαδός… έστειλε γυναίκα διαιτητή να «πλύνει τα πιάτα» και οι υπόλοιποι τον έκραξαν (vid)


