Η σορός του ψαρά που αγνοούνταν στο Μεσολόγγι ξεβράστηκε στην Κυλλήνη – Ταυτοποιήθηκε μέσω DNA
Η σορός του άτυχου 75χρονου ψαρά ταυτοποιήθηκε μέσω δείγματος DNA που έδωσαν οι συγγενείς του.
Στον 75χρονο ψαρά που αγνοούνταν στο Μεσολόγγι από τις 22 Μαρτίου ανήκει η σορός που ξεβράστηκε στην Κυλλήνη τις προηγούμενες ημέρες.
Οι συγγενείς του αγνοούμενου είχαν δώσει δείγμα DNA μετά την ανεύρευση της σορού, με τη διαδικασία της ταυτοποίησης να γίνεται στο νοσοκομείο του Ρίου όπου μεταφέρθηκε για νεκροψία – νεκροτομή.
Υπενθυμίζεται ότι η σορός του άτυχου 75χρονου εντοπίστηκε έπειτα από 19 ημέρες, καθώς είχε εξαφανιστεί στις 22/3 και εντοπίστηκε στην παραλία Μιμόζα της Κυλλήνης στις 10 Απριλίου 2024.
«Φορούσε μόνο εσώρουχο»
Σύμφωνα με τις πληροφορίες τοπικών μέσων ενημέρωσης, ο άνδρας που εντοπίστηκε φορούσε μόνο εσώρουχο, γεγονός που εντείνει την ασάφεια γύρω από τις συνθήκες του θανάτου του.
Την προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει το Α.Τ. Ανδραβίδας – Κυλλήνης, που συλλέγει στοιχεία για την υπόθεση.
- Αντετοκούνμπο για την ήττα από τους Νάγκετς: «Πρέπει να είμαστε καλύτεροι σαν ομάδα»
- Ιράν: «Υπό πλήρη έλεγχο» η κατάσταση, λέει ο Αραγτσί – «Είμαστε έτοιμοι για πόλεμο, αλλά και για διάλογο»
- Τραμπ για Γροιλανδία: Η άμυνά τους βασίζεται σε δύο έλκηθρα με σκύλους – Θα την αποκτήσουμε έτσι ή αλλιώς
- Φοβερός Πετρούνιας: Πήγε στο τσίρκο, ανέβηκε στη σκηνή και αποθεώθηκε (vids)
- Λεπέν: Ξεκινά η δίκη για το εάν θα μπορέσει να θέσει υποψηφιότητα το 2027 – Είναι το πολιτικό της τέλος;
- Πόσο άκακη είναι η τσουκνίδα για τον σκύλο; – Τα ευαίσθητα σημεία του σώματός του


