Ακόμη μία μεγάλη εμφάνιση πρόσθεσε στο παλμαρέ του ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που οδήγησε τους Μιλγουόκι Μπακς στη νίκη με 121-115 στην παράταση επί των Μαϊάμι Χιτ, μέσα στην Φλόριντα, με τα «ελάφια» να κλειδώνουν την παρουσία τους για ένατη σερί φορά στα πλέι οφ του NBA.
Ο Έλληνας σούπερ σταρ ήταν ξανά εντυπωσιακός, σημειώνοντας triple double, σε άλλη μία σπουδαία εμφάνιση, και μαζί με την εξίσου σημαντική βοήθεια του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ, χάρισαν στην ομάδα του Ουισκόνσιν άλλη μία νίκη σε μια δύσκολη έδρα.
Δείτε την εμφάνιση του Γιάννη Αντετοκούνμπο:
Ο «Greek Freak» τελείωσε το ματς με 36 πόντους με 13/20 δίποντα, 0/1 τρίποντο, 10/14 βολές, 15 ριμπάουντ, 10 ασίστ, 1 κόψιμο και 3 λάθη στα 43 λεπτά που ο Ντοκ Ρίβερς τον κράτησε εντός των τεσσάρων γραμμών του αγωνιστικού χώρου, σε άλλη μία μεγάλη παράσταση.
Η Σονάτα του Σεληνόφωτος, ο σκηνικός μονόλογος του μεγάλου ποιητή Γιάννη Ρίτσου, θα παρουσιαστεί για μία μοναδική βραδιά τη Δευτέρα 2 Φεβρουαρίου στο θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας».
Και μαθηματικά στα πλέι οφ του Europa League ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκός, με τον δικέφαλο να ελπίζει ακόμη και για την 8άδα. Βαθμολογία, αποτελέσματα της League Phase μετά την 7η αγωνιστική και το πρόγραμμα της 8ης.
Με ωραίο γκολ του Ανάς Ζαρουρί ο ανώτερος Παναθηναϊκός έφερε ισοπαλία 1-1 με τη Φερεντσβάρος και πέρασε μαθηματικά στην ενδιάμεση φάση. O Γιουσούφ το 1-0, δεν παίζει με Ρόμα ο Σβιντέρσκι.