
Με βίντεο απαντά η ΝΔ στο ΠΑΣΟΚ για Τριαντόπουλο
Η ΝΔ δημοσιοποιεί βίντεο με δηλώσεις στελεχών του ΠΑΣΟΚ για να απαντήσει στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης
Στα ύψη η πολιτική αντιπαράθεση που έχει ξεσπάσει μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για την πρωτοβουλία του Χρήστου Τριαντόπουλου να ζητήσει απευθείας παραπομπή στη Δικαιοσύνη, προσπερνώντας τις εργασίες της προανακριτικής επιτροπής.
Το ΠΑΣΟΚ αντέδρασε έντονες και με ανακοίνωσή του σχολίασε πως «έτσι και αλλιώς κ. Τριαντόπουλος θα παραπεμφθεί ενώπιον του φυσικού του δικαστή ως αποτέλεσμα της πρωτοβουλίας του ΠΑΣΟΚ για τη σύσταση προανακριτικής επιτροπής (…)».
Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης προσθέτει ότι «πρέπει να παραπεμφθεί, όμως, με βάση τα όσα προβλέπουν το Σύνταγμα και οι νόμοι, και όχι όπως βολεύει τη Νέα Δημοκρατία, τους πολιτικούς της σχεδιασμούς και την επικοινωνιακή διαχείριση του πολιτικού κόστους».
Η Νέα Δημοκρατία με βίντεο απάντησε στο ΠΑΣΟΚ λέγοντας:
«Τελικά θέλει το ΠΑΣΟΚ να δει τον κ. Τριαντόπουλο στον φυσικό του δικαστή, όπως επιτακτικά ζητούσε;
Ή τώρα που ο ίδιος ο κ. Τριαντόπουλος το επιδιώκει, αλλάζει η στάση του;
Μήπως τελικά τους ενδιαφέρει μόνο η εργαλειοποίηση της τραγωδίας των Τεμπών;»
- Τα μεγάλα μοντέλα ΑΙ πάτωσαν σε τεστ ιατρικών διαγνώσεων
- Ηράκλειο: Πάνω από 1000 παραβάσεις οδηγών βεβαιώθηκαν το τετραήμερο του Πάσχα στο Ηράκλειο
- Ποδοσφαιριστής στην Παραγουάη έγινε… Βουτσάς και έβαλε γκολ με το πρόσωπο (vids)
- Απάντηση ΥΠΕΞ στην Τουρκία: «Η Συνθήκη της Λωζάννης καθορίζει με σαφήνεια τον χαρακτήρα της μειονότητας στη Θράκη ως θρησκευτικής»
- Στην «πυρά» ο Τζάστιν Μπίμπερ για το live του στο Coachella
- Χρηματοδότηση για παρεμβάσεις οδικής ασφάλειας στο δίκτυο της Πελοποννήσου

