Ζωγράφου: Φοιτητής βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο στην Πανεπιστημιούπολη
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. το περιστατικό στου Ζωγράφου φαίνεται να είναι αυτοκτονία.
Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τρίτης στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου, καθώς ένα φύλακας εντόπισε κρεμασμένο σε δέντρο έναν φοιτητή.
Ο φύλακας ειδοποίησε τις Αρχές γύρω στις 07:10 το πρωί και αμέσως στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προκειμένου να απεγκλωβίσουν τη σορό του νεαρού.
Ερευνούν τα αίτια
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η έρευνα της Ελληνικής Αστυνομίας προσανατολίζεται προς την αυτοκτονία.
Ωστόσο, παραμένουν άγνωστα τα αίτια της αυτοχειρίας του φοιτητή.
Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ζωγράφου λαμβάνουν καταθέσεις τόσο από το προσωπικό της Πανεπιστημιούπολης, όσο και από συμφοιτητές.
Παράλληλα, θα εξετάσουν και υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της Πανεπιστημιούπολης, με σκοπό να δουν αν υπήρξε κάποιο γεγονός, πριν ο φοιτητής βάλει τέλος στη ζωή του.
- Γιώργος Θεοφάνους: «Ο γιος μου ήταν στο πανεπιστήμιο που έγινε το μακελειό στην Αμερική»
- Σπουδαία νίκη για τους Σίξερς με Μάξι και Εμπίντ να κάνουν τη διαφορά (102-105) – Όλα τα αποτελέσματα στo NBA
- Ιράν: Το Πεντάγωνο παρουσιάζει στον Τραμπ ευρεία γκάμα επιλογών για επίθεση, λένε πηγές των New York Times
- Ο Μαξιμιλιάν Ιμπραΐμοβιτς «επιστρέφει» στο παρελθόν του πατέρα του
- Σε αυτό το ξενοδοχείο θα γυριστεί η νέα σεζόν του White Lotus — και δεν είναι το Four Seasons
- Ο Τραμπ υπόσχεται να «σώσει» τους Ιρανούς – Οι επιλογές του και οι συνέπειές τους




