Ζωγράφου: Φοιτητής βρέθηκε κρεμασμένος σε δέντρο στην Πανεπιστημιούπολη
Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. το περιστατικό στου Ζωγράφου φαίνεται να είναι αυτοκτονία.
Συναγερμός σήμανε το πρωί της Τρίτης στην Πανεπιστημιούπολη του Ζωγράφου, καθώς ένα φύλακας εντόπισε κρεμασμένο σε δέντρο έναν φοιτητή.
Ο φύλακας ειδοποίησε τις Αρχές γύρω στις 07:10 το πρωί και αμέσως στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Ελληνικής Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, προκειμένου να απεγκλωβίσουν τη σορό του νεαρού.
Ερευνούν τα αίτια
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η έρευνα της Ελληνικής Αστυνομίας προσανατολίζεται προς την αυτοκτονία.
Ωστόσο, παραμένουν άγνωστα τα αίτια της αυτοχειρίας του φοιτητή.
Οι αστυνομικοί του Αστυνομικού Τμήματος Ζωγράφου λαμβάνουν καταθέσεις τόσο από το προσωπικό της Πανεπιστημιούπολης, όσο και από συμφοιτητές.
Παράλληλα, θα εξετάσουν και υλικό από τις κάμερες ασφαλείας της Πανεπιστημιούπολης, με σκοπό να δουν αν υπήρξε κάποιο γεγονός, πριν ο φοιτητής βάλει τέλος στη ζωή του.
- Έκκληση από το Χαμόγελο του Παιδιού στην 16χρονη Λόρα να επικοινωνήσει – Το μήνυμα του πατέρα της
- Ο Γουίτκοφ ανακοίνωσε την έναρξη της δεύτερης φάσης του σχεδίου Τραμπ για τη Γάζα
- Δεύτερο γκολ για τον ΠΑΟΚ με τον Οζντόεφ (vids)
- Ο γίγαντας του λιανεμπορίου πολυτέλειας Saks Global κηρύσσει πτώχευση
- ΑΕΚ – ΟΦΗ 0-1: Μεγάλη πρόκριση οι «ασπρόμαυροι» στους «4» του Κυπέλλου Ελλάδας Betsson! (vid)
- Η Σουηδία στέλνει στη Γροιλανδία στρατιωτικό προσωπικό κατόπιν αιτήματος της Δανίας

